čtvrtek 2. května 2024 Zikmund

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Fit-day přináší radost do dětských domovů. Tváří akce herečka Decastelo a známí youtubeři

PR článek

Rodinná firma Fit-day sídlící v Hlubočkách u Olomouce je známá především jako oblíbený výrobce přírodních proteinových snídaní a svačin. Kromě rozšiřování nabídky, inovace výrobků a péče o zákazníky se nyní zakladatelé a majitelé firmy, Jitka a Jakub Molnárovi, soustředí i na charitativní akci, která má zpříjemnit blížící se Vánoce dětem v dětských domovech.

Ačkoliv byl pro mnohé společnosti rok 2020 spíše likvidační v důsledku pandemie koronaviru, Fit-day stále roste. Během léta v Hlubočkách představili zcela novou revoluční recepturu proteinových koktejlů s mikronizovaným proteinem, kterou nikdo jiný na trhu nenabízí. Díky ní se výrazně zlepšila nejen chuť nápojů, ale také textura, která je nyní neobyčejně jemná, stejně tak se zvýšila i míra vstřebatelnosti bílkovin.

Nyní, v předvánočním čase, se v útrobách závodu na populární koktejly zdravého životního stylu opět nezahálí. V rozmezí od 16. 11. do 14. 12. 2020 Fit-day přichází s velkou charitativní sbírkou v čele se známými osobnostmi a úmyslem připravit kouzelné Vánoce dětem v dětských domovech. „Dobře víme, že ne každý z nás má to štěstí prožít svátky se svou rodinou, a proto chceme pomoct aspoň touto cestou a překvapit co nejvíce dětí,” vysvětluje Molnár myšlenku vzniku akce.

Oficiální tváří sbírky se stala Eva Decastelo

Cílem je vybrat alespoň 60 000 korun

Stanovený cíl přitom není nikterak skromný, manželé Molnárovi by rádi vybrali alespoň 60 000 korun na nákup vánočních dárků, o které si děti psaly Ježíškovi. Do charitativní akce se může zapojit kdokoliv, příspěvek 10 korun přichází automaticky s každou objednávkou uskutečněnou na e-shopu Fit-day, samotná firma navíc přidá jednou tolik, na nákup dárků tak poputuje celkem 20 korun s každým provedeným nákupem.

Symbolem sbírky se stala perníková srdce, která ve Fit-day přikládají k zásilkám jako poděkování za příspěvek. Celou akci můžete nalézt a sdílet na sociálních sítích pod hastagem #najdisrdcejsouvanoce. 

Youtubeři Stejk a Beauty by Katty během charitativního focení.

Podpořit dobrou věc a pořídit dárek, který má smysl

Tváří akce a oficiálními ambasadory jsou herečka a moderátorka Eva Decastelo a youtubeři Stejk a Beauty by Katty. Všichni zmínění s Fit-day dlouhodobě spolupracují a podíleli se i na samotné přípravě akce. Ambasadoři kromě prezentace projektu také vyberou společně s vedením firmy jednotlivé dětské domovy, do kterých zabalené dárky osobně donesou a předají dětem. Do výběru dětských domovů se přitom mohou zapojit i lidé nakupující přes e-shop, kdy v rámci objednávky mají příležitost uvést název domova, který by dle jejich mínění dárky ocenil.

Aby měli lidé možnost spojit příjemné s užitečným, tedy sehnat vánoční dárky a podpořit dobrou věc, Fit-day už nyní nabízí bohatý vánoční sortiment proteinových koktejlů včetně exkluzivních limitovaných edicí, kterými se snaží podpořit zdravý životní styl lidí i v době svátků. „Snažili jsme se, aby naše vánoční dárkové sady potěšily jednoduše každého. Ať už sháníte dárek pro rodiče, sourozence či přátele, u nás máte na výběr. Všechny vánoční sady jsou už navíc dárkově zabalené a díky přírodnímu složení vhodné i pro vegany nebo alergiky na lepek či laktózu,” dodává Molnár. 

Tým Fit-day přeje krásný advent a veselé Vánoce.

O Fit-day jsme psali již dříve. Přečíst si můžete například podrobnější představení revoluční technologie mikronizace. Více informací se dozvíte na stránkách www.fit-day.cz.

Koronavirové krize se nezalekli. Manželé Molnárovi překvapují svět

Vše začalo nespokojeností s kvalitou potravin v obchodech a se svým životním stylem. Před osmi lety dostali manželé Molnárovi z Olomouce chuť na změnu svého života, což se jim podařilo nejen u sebe, ale i u řady svých spokojených zákazníků z...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Martin Molnár

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.