čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Tanec u tyče a charita? Apokalips Charity Day věnuje výtěžek na pomoc onkologickým pacientům

Již 19. září pořádá taneční akademie Apokalips Pole Dance studio třetí ročník benefičního cvičení s názvem Apokalips Charity Day 2016. Návštěvníky bude opět čekat celodenní program, v rámci kterého bude možné zažít jedinečné spojení akrobacie a síly na vertikální tyči. Celý výtěžek z akce bude následně věnován na podporu olomouckého Centra Amelie, které pomáhá onkologicky nemocným a jejich blízkým.

Apokalips Pole Dance studio, které vzniklo v roce 2012, se zaměřuje především na výuku pole dance a pole fitness. Pole dance představuje spojení tance, akrobacie a síly na vertikální tyči, které láká čím dál více zájemců. Mezi jednu z oblíbených akcí olomouckého pole dance studia patří i benefiční cvičení, které přibližuje svoji nabídku novým zájemcům a zároveň se snaží podpořit potřebné ve svém okolí. „Z Apokalips Charity Day se nám podařilo vytvořit tradiční pole dance akci, která představuje návštěvníkům vše přes cviky zvyšující flexibilitu až po originální posilovací a taneční lekce. Celý výtěžek jsme se i letos rozhodli věnovat Centru Amelie Olomouc, které jako jediné poskytuje bezplatně psychosociální pomoc onkologicky nemocným a jejich blízkým v našem kraji,“ upřesňuje majitelka studia Michaela Koudelková.

Celodenní program letošního ročníku Apokalips Charity Day bude nabitý žhavou taneční choreografií i lekcemi pro úplné pole dance začátečníky, které potěší například tanec při energickém Pole Twerku nebo při smyslném Exoticu na podpatcích. Chybět však nebudou ani posilovací a protahovací lekce určené i mužům. Největší novinkou letošního program bude lekce s názvem Ready for Pole určená především těm, kteří váhají, zda mají na cviky na tyči dostatečnou sílu nebo se chtějí po delší pauze k pole dance vrátit.

Vstupné na jednotlivé lekce je pouhých 50 Kč a zájemci se mohou hlásit na email info@apokalips.cz. Více informací a kompletní program akce lze nalézt zde.

Čtěte více:

Tisková zpráva | Foto Jana Maršálková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.