neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Koronavirové krize se nezalekli. Manželé Molnárovi překvapují svět

PR článek

Vše začalo nespokojeností s kvalitou potravin v obchodech a se svým životním stylem. Před osmi lety dostali manželé Molnárovi z Olomouce chuť na změnu svého života, což se jim podařilo nejen u sebe, ale i u řady svých spokojených zákazníků z celého světa. Jejich nápadem bylo založit firmu Fit-day, vyrábějící snídaňové a svačinové koktejly, které se záhy staly jedněmi z nejoblíbenějších na trhu. V současnosti si vzali k srdci připomínky svých zákazníků a vylepšili všechny produkty o přírodní mikronizovaný protein. Díky němu se z jejich koktejlů vytratila nepříjemná chuť prášku i hrachu.

Příběh Jakuba a Jitky Molnárových začal v době, kdy se na internetu začaly stále více objevovat informace o škodlivosti některých potravin. Začali se proto zajímat o svůj životní styl, který se pro ně stal prioritou. „Pracoval jsem jako bankovní úředník, který neměl nikdy mnoho času na jídlo a vždy hledal nějakou rychlou náhradu jídla. Proto jsme se společně začali zabývat tím, abychom tělu dali to nejlepší palivo,“ říká Jakub Molnár. Snídaně je pro ně nejdůležitější částí dne. Snažili se tedy najít její nejlepší formu, která by vyhovovala například i lidem alergickým na laktózu. Sám Jakub totiž patří mezi ně.

Myšlenka vlastní firmy vyrábějící zdravé snídaně byla proto na spadnutí. „Nebylo by fajn najít naše produkty tady? Nebylo by úžasné sdílet naše produkty i s lidmi stejně nadšenými zdravou stravou jako my? Nebylo by skvělé, aby lidé měli možnost najít zdravou alternativu snídaně bez chemie, cukrů a tuků v té nejvyšší kvalitě?”, říkali si mladí manželé. Nápad se stal realitou. Jakub s Jitkou koupili bývalou elektrárnu v Hlubočkách, kde začali s důkladnou rekonstrukcí. Pracovali téměř nepřetržitě a za rok byli připraveni k výrobě pod značkou Fit-day. Rozhodli se změnit život sobě i ostatním k lepšímu, což se jim podařilo a dnes vyvážejí své produkty do 18 zemí světa.

Přišel čas na změnu, koktejly už nemají pachuť prášku

Sami manželé přiznávají, že přes množství práce, kterou jim jejich firma přinesla, se nemohli zabývat do podrobna recenzemi a podněty svých zákazníků. Ačkoliv garantují dodání objednávky do druhého dne a zákaznický servis je pro ně alfou a omegou, připomínkám ohledně chuti nemohli z technologických důvodů vyhovět.

Nyní se ale objevila revoluční novinka, která od základu změní chuť všech koktejlů od Fit-day. Tou je mikronizovaný přírodní protein, díky kterému už nikdy neucítíte nepříjemnou pachuť přášku, který tuto zdravou snídani vždy kazil. „Vzali jsme si k srdci všechny recenze našich zákazníků a kompletně předělali všechny naše produkty,“ říká Molnár. Mikronizovaný protein vyvinuli společně s jedním ze svých evropských dodavatelů. Fit-day si tím zajistil neopakovatelnou chuť přírodního proteinu, kterou nemůže nikdo jiný na trhu nabídnout.

O Fit-day jsme již psali dříve. Podívejte se například, jakou proměnou prošla jejich továrna z roku 1914 v Hlubočkách nedaleko Olomouce. Více informací o Fit-day se dozvíte na stránkách www.fit-day.cz.

Štítky fit-day, hlubočky, protein, smoothie, ovoce, čokoláda, koktejl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Sajdl Vinc

Co zkusit jejich stránky ? Je tam kompletní nabídka.

pátek, 24. července 2020, 01:15

Petra Glaserová

Také bych ráda více informací. ????

sobota, 18. července 2020, 20:54

Dana Havlíčková

Dobrý den , prosím více info ?? A Kolik to stojí ?? danahavlick@seznam.cz Děkuji

pátek, 17. července 2020, 20:48

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.