pátek 29. března 2024 Taťána

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #8: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Osmý díl rubriky hledáme páníčka je tu. Jsme rádi, že jsme takto společně pomohli už několika opuštěným mazlíčkům z olomouckých útulků a depozit najít nový domov.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR

Kontakt:

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Adra


Adra je osmiletá fenka křížence velmi se podobající plemeni labrador. Je to klidná, hodná nekonfliktní fenka, která je v útulku již skoro rok. Miluje lidskou společnost a je ráda za každé pohlazení. Fenka se bude muset hlídat v útulku se dlouho léčila s parazitním onemocněním zvaným demodex.

Štaflík


Štaflík je pětiletý kříženec psa. Zpočátku byl trošku nedůvěřivý. Teď Štaflík hledá nový domov a nejvíc by se mu líbil domek se zahrádkou.

Gába


Gába je starší malá fenka, s velkou pravděpodobností plemene bostonský teriér, nalezena v Olomouci dne 25.4.2016. Hledá svého majitele.

 

Pomocné ruce

Kontakt:

Adresa: Jungmannova 1, Olomouc
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Micka


Micka je osmiletá krásná kočička, matka byla nešlechtěná kočka, otec britský kocour. Micka je velmi klidná a mazlivá kočka, plachá před cizími lidmi. Nemá ráda děti, hluk, velké návštěvy. Vyžaduje svůj klid a soukromí ve svém pelíšku, nejlépe ve vyvýšení u okna. Je zvyklá žít v bytě, kde chodila na balkon. Pro pomazlení si sama dojde. Vyžaduje pozornost majitele, který se jí bude věnovat. Po příchodu do depozita na tom byla po psychické stránce velice špatně. Byla zvyklá na velký kočičí standart, mazlení, velké škrabadlo, spoustu hraček, procházky na vodítku... a najednou o toto všechno přišla a ocitla se v cizím prostředí s cizími lidmi.  V současné době je na tom již mnohem lépe, ale potřebovala by nový domov, nejlépe, aby byla rozmazlovaným jedináčkem.

Karin


Karin je kočička přitoulaná na jednu zahradu v Hejčíně. Kvůli psovi majitele pozemku byla kočička dovezena k nám do depozita. Zatím je ještě vyplašená, ale dělá velké pokroky.

Vigo


Vigo je kastrovaný kocourek, ve věku okolo šesti let, který byl odchycen Městskou policií na ul. Šantova v Olomouci, kde se toulal více než dva týdny. Byl celý špinavý a uši měl plné svrabu. Teď je z něj opět krásný, statný mazlík, který je vděčný za každé pohlazení. Bohužel trpí alergií a proto potřebuje speciální hypoalergenní krmivo.

 

Čtěte více:

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.