sobota 20. dubna 2024 Marcela

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #26: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Zvířátka, které se dostaly do milující rodiny, mají ohromné štěstí. Páníčci se o ně dobře starají, mají co jíst, kde spát a nemusí se bát o svůj život. Někteří bohužel takové podmínky nemají. Nemá je kdo hladit za oušky, drbat v kožíšku ani jim dát najíst. Jejich život nejsou růžové, ale to vše se může změnit. Vy ho můžete změnit!

Pomocné ruce

Kontakt:

Adresa: Jungmannova 1, Olomouc
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Pomocné ruce musely bohužel opustit stávající prostory a nyní se kočičky nacházejí v domovech dobrovolníků, pokud máte o konkrétní kočičku zájem, obraťte se přímo na dobrovolníky. Více informací najdete na jejich stránkách. 

Jeníček a Mařenka

Jeníček, který je bílorezavý a Mařenka (rezavá) přišli do depozita po smrti jejich původního majitele. Byli vychrtlí, hladoví a zablešení. Teď jsou už zdraví a v pohodě. Oba jsou vděční mazlíci.

Matýsek, Toníček, Anička, Evička

Tito čtyři krasavci jsou plachá koťátka z olomouckých ulic, odchycená toulavé kočce. Matýsek je zatím nejodvážnější, ostatní koťátka jsou na dobré cestě k vymazlení, na kterém dobrovolníci intenzivně pracují.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR

Kontakt:

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Rease a Rare

Rease je asi pětiletá fenka rotvajlera, čistokrevná, milá a k lidem přítulná. Rare je přibližně stejně starý rotvajler, pes zpočátku trošku nedůvěřivý vhodná jako hlídač k domku.

Engie

Engie je úžasná psí fenka asi pětiletá, klidná, hodná, vyrovnaná a v bytě čistotná. Miluje společnost a rozmazlování od páníčka.

Kočky Uničov - Depozitum Píšánek

Kontakt:

Adresa: Uničov
Tel.: 733 331 833
E-mail: martina.no@email.cz
FB stránky: Kočky Uničov - Depozitum Píšánek

Mikeš

Šestiletý kocourek, statného vzrůstu a je poněkud dominantní. Je mazlivý, ale raději by byl sám nebo s nekonfliktní kočičkou. Poté, co mu zemřel majitel, byl převzán do dočasné péče, kde ovšem nepobyl dlouho a nyní hledá nový domov.

Buřtík

Kocourkovi je již přes rok, ale pořád je hravý jak koťátko. Má huňatou srst a tvar hlavičky připomíná plemeno Maine Coon. Je to ovšem jeden z obyčejných kocourků, co se k nám dostal jako koťátko, které nebylo žádané.

Klea

Skoro dvouletá kočička, která byla jako koťátko odchycena v jednom podniku v Litovli. Původně byla plachá, to se ale již změnilo a vyžaduje si pozornost. Dokonce Vám skočí do náruče, pokud má pocit, že si jí nevšímáte. Má velmi uhrančivý pohled a nejde mu odolat.

Čtěte více:

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.