pondělí 29. dubna 2024 Robert

VIDEO: Požár haly v Mikulovicích? Škoda až 18 milionů. Vyšetřovat ho budou specialisté

Čtvrteční požár haly s uskladněným senem zaměstnal v Mikulovicích na Jesenicku několik jednotek hasičů. Při požáru nebyl nikdo zraněn, okolnosti ale policisté vyšetřují.

Požár byl nahlášen ve čtvrtek krátce před šestou hodinou ranní. „Oheň zcela zachvátil ocelovou montovanou halu o výměře 1150 metrů čtverečních, ve které bylo uskladněno na 4 000 balíků sena. Při požáru nebyl nikdo zraněn,“ řekla policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Podle prvotních odhadů se škoda vyšplhala na osmnáct milionů korun. Důvod požáru budou vyšetřovat policejní specialisté ve spolupráci s vyšetřovatelem hasičského záchranného sboru.

„Na místo bude povolán také kynolog se služebním psem vycvičeným k vyhledávání akcelerantů hoření. Místo události zajišťují policisté,“ dodala Vybíhalová, která potvrdila, že policisté věc prošetřují z trestného činu poškození cizí věci.

FOTO: V Mikulovicích hoří hala s uskladněným senem. Škoda jde do milionů

V Mikulovicích na Jesenicku zasáhl ráno požár halu s uskladněným senem. Na místě zasahuje několik jednotek hasičů, na pomoc jim vyrazili i jejich kolegové z Polska, sdělil ve čtvrtek ráno mluvčí hasičů Zdeněk Hošák. Předpokládá se, že na místě...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS Olomouckého kraje

Štítky požár, Mikulovice, hasiči, hala, seno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.