středa 24. dubna 2024 Jiří

Hledá se pohřešovaný senior, který včera večer odešel ze svého domu neznámo kam

Policie od včerejšího večera pátrá po seniorovi z Mezic, který odešel ze svého domu jen velmi lehce oblečen a zmizel neznámo kam. Svým blízkým nepodal žádnou informaci. Policie nabádá občany, aby v případě nějakých informací o seniorovi ihned kontaktovali policii.

"Pohřešování muže nahlásila jeho rodina dne 18. 1. 2016 kolem 19 hodiny. Senior měl odejít z místa svého trvalého bydliště včera kolem 11 hodiny, aniž by někomu sdělil, kam jde, a kdy se vrátí. Do této chvíle domů nepřišel a nepodal o sobě žádnou zprávu," sdělila policejní tisková mluvčí Marie Štrbáková.

Popis pohřešovaného seniora:
Viditelně chodí nahrbený dopředu – má kulatá záda, k chůzi používá stařeckou hůl, má nápadně krátké kroky. V době odchodu z domu měl oblečené šedé tesilové kalhoty, podzimní šedou šusťákovou bundu a černou čepici s kšiltem, která se dá na stranách stáhnout na uši. Obutý byl do podzimních černých polobotek.

"Prosíme občany, kteří pohřešovaného seniora někde viděli nebo ví, kde se zdržuje, aby ihned kontaktovali nejbližší policejní služebnu ČR, nebo volali na linku 158," nabádá Štrbáková.

V tuto chvíli je již pán zpět doma, krátce před jedenáctou hodinou byl nalezen živý a zdravý v obci Senice na Hané. Více zde.

Čtěte více:

Autoři | Foto PČR | Zdroj PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.