pátek 26. dubna 2024 Oto

Policie pátrá po muži, který okradl v olomouckém květinářství seniorku. Nepoznáte ho?

Policie pátrá po muži, který 12. února okradl v květinářství v Olomouci třiaosmdesátiletou seniorku. Policie nyní zveřejnila záznamy z kamery a žádá veřejnost o pomoc při identifikaci zloděje.

Zloděj okradl seniorku 12. února v dopoledních hodinách v květinářství na Rooseveltově ulici. "Pachatel dosud neznámé totožnosti využil nestřeženého okamžiku a odcizil třiaosmdesátileté ženě peněženku s finanční hotovostí ve výši 7 000 koruna a platební kartou společně s lístkem s PIN kodem.  Dalším šetřením bylo zjištěno, že se pachatel krátce poté pokusil z bankomatu ve vstupní hale prodejního centra na ulici Zikově v Olomouci opakovaně vybrat hotovost. Podařilo se mu neoprávněně vybrat 5 000 korun," sdělila policejní mluvčí Pavla Štenclová.

Policie se nyní obrací na občany s žádostí o pomoc při identifikaci pachatele na základě zveřejněných fotografií. Se svými informacemi se mohou lidé přihlásit na telefon 974 766 701 nebo prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158. Také se mohou osobně dostavit na obvodní oddělení Olomouc 2, na ulici Heyrovského.

Čtěte více:

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.