pátek 26. dubna 2024 Oto

V pondělí řádili kapsáři, kradli ve vlaku i na dětském hřišti

Hned tři nahlášené krádeže osobních věcí v Olomouci a okolí evidují za včerejší den policisté. Kapsáři řádili ve vlaku i na dětském hřišti.

V pondělí odpoledne využil chvilky, kdy žena na dětském hřišti nedávala pozor na svoje osobní věci, neznámý kapsář. Z kabelky na lavičce odcizil ženě peněženku s osobními doklady, platební kartou a penězi. Žena později zjistila, že zloděj ještě za použití odcizené karty několikrát provedl několik bezhotovostních transakcí. Celková škoda se vyšplhala na necelých 5 tisíc korun.

Ve stejném čase, ale na jiném místě, tentokrát v uničovském supermarketu na ulici Šumperská, byl okraden zákazník. "Zloděj mu v nestřeženém okamžiku vytáhl ze zadní kapsy kalhot peněženku, která taktéž obsahovala osobní doklady, platební kartu a peníze. V tomto případě je škoda vyčíslena na 9 500 korun," řekla policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Ve stejný den ještě policisté přijali oznámení od ženy, kterou okradli, když jela vlakem z Olomouce do Ostravy. Zloděj jí v nestřeženém okamžiku vytáhl z kabelky peněženku, ve které měla žena osobní doklady, peníze a platební kartu. Škoda se tentokrát vyšplhala na 1 500 korun.

Čtěte více:

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.