čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Letos budeme znát první Babičku Olomouckého kraje, přihlášku lze podat od 10. září

V rámci oslav Dne seniorů se 29. září zvolí v Olomouci historicky první Babička Olomouckého kraje. Přihlášku lze podat od 10. září, kritérii je věk nad šedesát let a bydliště na území Olomouckého kraje.

„Na plánovanou volbu Babičky Olomouckého kraje máme už teď jen samé kladné ohlasy. Očekáváme proto velký zájem soutěžících. Dokonce se obáváme, aby těch babiček nakonec nebylo víc, než zvládneme,“ řekla předsedkyně Krajské rady seniorů Olomouckého kraje Milena Hesová. Právě Krajská rada seniorů Olomouckého kraje je pořadatelem soutěže.

„Volba Babičky Olomouckého kraje je dalším kamínkem do mozaiky činností, které seniorům pomáhají smysluplně trávit čas,“ doplnila náměstkyně hejtmana Yvona Kubjátová.

V rámci soutěže na potenciální superbabičku bude čekat tříminutový rozhovor, během kterého představí poutavě svůj kraj a bydliště. Poté již příjde na řadu disciplína "Ukaž, co umíš", tedy něco jako volná disciplína v soutěžích krásy. Babičky si můžou zvolit, zda budou zpívat, recitovat, hrát na hudební nástroj nebo něco úplně jiného. Nechybět také bude módní přehlídka.

Odborná porota vybere zlatou, stříbrnou a bronzovou Babičku Olomouckého kraje. Babičku sympatie zvolí sami diváci. Oceněna bude i nejstarší nominovaná babička.

Celým programem, který se bude konat v sobotu 29. září 2016 od 13.00 do 17.00 hodin v pavilonu A Výstaviště Flóra v Olomouci, provede moderátor Vladimír Hron.

Řádně vyplněnou přihlášku mohou zájemci zaslat nebo osobně donést do 10. září 2016 do schránky na adresu: Krajská rada seniorů Olomouckého kraje, Jeremenkova 1191/40a, 779 00 Olomouc. Obálku je třeba označit heslem „Babička Olomouckého kraje“.

Čtěte více:

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.