čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Agresivní muž u Hlavního nádraží udeřil pěstí kolemjdoucího, po příjezdu policistů napadl i je

Ve středu 2. listopadu přijalo operační středisko Městské policie zprávu o muži, který se nacházel u Hlavního nádraží a choval se agresivně. Strážníci proto ihned vyrazili na místo.

Muž se nacházel na parkovišti u Hlavního nádraží na ulici Jeremenkova. "Dle oznámení se pachatel na místě stále zdržuje, je agresivní na kolemjdoucí a neustále se vrací k vozidlům taxislužby. Hlídka po příjezdu na místo kontaktovala muže odpovídajícího popisu, který byl vyzván k prokázání totožnosti," řekl policejní mluvčí Petr Čunderle.

Muž se však vzápětí začal na adresu strážníků vulgárně vyjadřovat, poté také fyzicky napadat. Z tohoto důvodu byly proti muži použity donucovací prostředky, kdy byl muž povalen na zem a byla mu nasazena pouta. "Strážníci na místě zjistili od oznamovatele, že byl čtyřicetiletým mužem z obce na Olomoucku fyzicky napaden a to úderem pěstí do obličeje. Tuto verzi potvrdil i svědek celé události, který se poškozeného zastal a při tomto došlo i k jeho napadení," řekl Čunderle.

Vzhledem k tomu, že se útočník choval zmateně a dezorientovaně, byla na místo zavolána také záchranná služba. Za asistence strážníků byl muž poté převezen do Fakultní nemocnice v Olomouci. Celým incidentem se nyní bude zabývat Policie České republiky.

Čtěte více:

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.