sobota 20. dubna 2024 Marcela

Hokej

Lidé se mohou stát Hrdými partnery olomouckých hokejistů, za 10 000 korun bude jejich jméno na dresu

Chcete být co nejblíže hráčům HC Olomouc v nadcházející sezóně. Klub nabízí fanouškům mít svoje vlastní jméno na dresu hráčů. Hrdým partnerem HC Olomouc se můžete stát za 10 tisíc korun.

ANKETA: Jak se vám líbí nové dresy české hokejové reprezentace?

Olomoučtí hokejisté odpověděli na otázku, jak se jim líbí nové dresy české hokejové reprezentace. Reakce byly většinou rozpačité. Záporné názory však v šatně HC Olomouc převládají. V anketě máte možnost vyjádřit svůj názor na nové dresy i vy.

Míra Holec zůstává dál kohoutem, s Morou podepsal smlouvu na další sezónu

Hokejový útočník Miroslav Holec bude v extralize pokračovat v dresu Olomouce. Třicetiletý hráč podepsal s Hanáky novou smlouvu, klub o tom informoval na svém oficiálním webu.

ANKETA: Fanoušci věří, že naši skončí na mistrovství světa třetí. Polovina lidí doma bojuje o ovladač

Hokejové mistrovství světa je v plném proudu a horečka zachvacuje stále více obyvatel. Dle aktuálního průzkumu Rondo Data je mezi českými muži 85 % fanoušků a mezi ženami 75 % fanynek hokeje a valná většina letošní mistrovství sleduje. Podle...

Zbyněk Irgl zůstává dál kohoutem, diváky bude bavit celou další sezónu

Hokejový útočník Zbyněk Irgl bude i nadále hrát za extraligovou Olomouc. Sedmatřicetiletý bývalý reprezentant na Hané od ledna hostoval z Třince, klub nyní na svém oficiálním webu oznámil, že se s Irglem domluvil na další spolupráci.

VIDEO: MS v ledním hokeji v Dánsku očima olomouckých fanoušků

Parta fanoušků hokeje z Olomouce a okolí vyrazila i letos na světový šampionát podporovat české hokejisty. Loni fandili ve Francii převlečení za Asterixe a Obelixe, letos mají na hlavách helmy ze stavebnice lego, symbolu Dánska. Podívejte se, jak...

Kouč Zdeněk Venera u olomouckých kohoutů končí

Šedesátiletý kouč HC Olomouc Zdeněk Venera končí v roli hlavního trenéra. Po třech úspěšných sezónách pod taktovkou Venery tak bude tým HC Olomouc vést v příští sezóně někdo jiný.

Knotek, Vyrůbalík a Jaroměřský zůstávají dál Kohouti, do Zlína odchází Herman

Hokejový útočník Jan Knotek i obránci Jan Jaroměřský a Martin Vyrůbalík budou nadále hrát v extralize za Olomouc. Trojice opor podepsala s Hanáky nové smlouvy. Klub o tom informoval na svém oficiálním webu.

VIDEO: Hollweg sestřelil Houdka. HC Olomouc podává podnět k posouzení zákroku

Tvrdý hit plzeňského hromotluka Hollwega na olomouckého Tomáše Houdka bude posuzovat vedení soutěže. HC Olomouc totiž podal oficiální podnět k posouzení zákroku ze čtvrtého zápasu čtvrtfinále play-off extraligy.

FOTOGALERIE: Olomouc ve třetím čtvrtfinále play-off nestačila na Plzeň a prohrála 3:4

Hokejisté Plzně zvítězili ve třetím utkání čtvrtfinále extraligy v Olomouci 4:3 a v sérii na čtyři vítězství vedou na zápasy 2:1. Indiáni v utkání třikrát vedli, houževnatí Kohouti stačili dvakrát vyrovnat. V olomouckém týmu si gól a asistenci...

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.