čtvrtek 2. května 2024 Zikmund

Hokej

Hokejisté Olomouce vyhráli nad Karlovými Vary v prodloužení, boj o umístění v tabulce trvá

Hokejisté Karlových Varů podlehli na ledě dvanácté Olomouce 2:3 v prodloužení a klesli na poslední místo o bod za Pardubice. V čase 63:27 rozhodl útočník Miroslav Holec. Energie tak nenavázala na páteční domácí výhru nad Hradcem Králové (3:2) a...

Mora prohrála s Hradcem na domácím ledě 1:4

středa, 25. ledna 2017, 07:38Hokej

Mora prohrála s Hradcem na domácím ledě 1:4

Hokejisté Hradce Králové zvítězili v dohrávce 36. kola extraligy na ledě dvanácté Olomouce 4:1 a po osmé výhře z posledních deseti utkání se posunuli na třetí místo. Mountfield potvrdil, že se mu proti Hanákům daří, porazil je už podeváté v řadě....

Kohouti přejeli opařenou Kometu a naděje na předkolo play-off stále žijí

Hokejisté Komety Brno potřetí v sezoně vyšli na domácím ledě bodově naprázdno, když ve 39. kole extraligy podlehli Olomouci 1:3. Hanákům výrazně pomohl k úspěchu brankář Branislav Konrád, který si připsal 32 úspěšných zákroků.

Mora kvůli chřipce odkládá páteční domácí zápas s Hradcem a nedělní zápas ve Zlíně

Už se o tom šuškalo, hodně diskutovalo, teď je to oficiální. Chřipkou zdecimovaný kádr HC Olomouc neodehraje páteční a nedělní zápas.

Kohouty zdecimovala chřipka i chomutovští Piráti

Hokejisté Chomutova vyhráli v zápase 35. kola extraligy na ledě Olomouce 3:1 a udrželi se tak na osmém místě tabulky. Piráti si na Hané vypracovali dvoubrankový náskok již v první třetině, domácí se prosadili až v 54. minutě za stavu 0:3.

Třinec včera vyhrál v Olomouci 3:2, díky tomu se Oceláři udrželi v čele extraligy

Hokejisté Třince vyhráli ve 33. kole extraligy na ledě Olomouce 3:2 a udrželi se v čele tabulky o bod před druhým Libercem. O sedmé výhře Ocelářů z posledních osmi zápasů rozhodl ve 46. minutě kapitán Zbyněk Irgl.

Pražská Sparta smetla Kohouty z vlastního ledu, vyhrála přesvědčivě 5:1

Hokejisté Sparty vyhráli v 31. kole extraligy na ledě Olomouce 5:1 a po úterní porážce v Třinci se tak vrátili zpět na vítěznou vlnu. Pražané utkání na Hané rozhodli ve druhé třetině, ve které vstřelili čtyři body.

Poslední domácí utkání odehrají Tygři z Liberce proti Olomouci ve speciálních zlatých dresech

Kohouti budou hrát na závěr sezóny s úřadujícím mistrem hokejové extraligy, s Bílými tygry z Liberce. Ti si na poslední domácí utkání připravili speciální zlaté dresy. Dokáží Olomoučané proti blýskavé zbroji soupeře obstát?

Ostudná první třetina položila Kohouty v duelu s Pardubicemi na lopatky, doma prohráli 2:4

Hokejisté Pardubic vyhráli ve 29. kole extraligy na ledě Olomouce 4:2, když si čtyřbrankové vedení vypracovali již v první třetině. Hanáci poté dokázali jen snížit, prodloužit sérii tří zápasů s bodovým ziskem ale nezvládli. Pardubice jsou i...

VIDEO: Mora nadělila třetímu Litvínovu na svém ledě sedmigólovou nadílku

Hokejisté Olomouce navázali v utkání dnešního 27. kola extraligy na výborný páteční výkon proti Kometě Brno (5:2) a deklasovali třetí Litvínov 7:1. Hanáci potřetí za sebou doma naplno bodovali, Verva prohrála v této sezoně stejným výsledkem již v...

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.