čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

První semifinálový zápas proti Ostravě přinesl krásné výměny s vítěznou tečkou na konci

Sobotní zápas nabídl krásné momenty z obou stran. Hanačky předvedly bojovný výkon a díky tomu Olomouc pokračuje v play-off bez ztráty setu.

Začátek zápasu byl z obou stran opatrný. V polovině prvního setu se Olomouc probrala a ujala se vedení. Až do konce setu nepustila Ostravu do vedení a první set si pohlídala. Ostravské hráčky sice dobře útočily, ale Hanačky předváděly velmi bojovný výkon. I zdárně nehratelné výměny dokázaly otočit ve svůj prospěch. První set skončil stavem 25:18.

Hned úvod druhého setu přinesl krásnou výměnu, která skončila vítězně pro domácí tým. Hostující hráčky ve druhém setu dělaly více chyb než doposud i přes velkou podporu ostravských fanoušků, kteří dorazili poměrně v hojném počtu. Olomouckým fanouškům dalo zabrat, aby vůbec své soky překřičeli. Koncovku si Hanačky pohlídaly a zvítězily 25:21.

Celý zápas provázely krásné výměny, takže si diváci nemohli stěžovat. Všechny tyto těžké výměny takřka vždy skončily dobře pro domácí tým. Možná právě i proto se hráčky semkly a nenechaly si vzít ani poslední set. Ostrava ve třetím dějství hrála nejlépe a za odměnu nad Olomoucí vedla celou dobu až do stavu 20:20. Hanáčky srovnaly nejkrásnější výměnou celého zápasu. Od tohoto momentu se hra přelévala na obě strany. Diváci si koncovku setu užili a bouřlivě povzbuzovali. Nakonec byla Olomouc šťastnějším týmem a urvala pro sebe i třetí set s celkovým skóre 25:23. Pro Ostravu se může zdát až příliš kruté, že nezískala ani set. Olomoucký tým se tak může pyšnit tím, že v play-off ještě neztratil set a určitě v tom bude chtít pokračovat i nadále.

Druhý zápas se hraje 10.dubna - 17:00 v hale UP. Dorazte a podpořte svůj tým. Hráčky si vaší podporu určitě zaslouží, a pokud se bude hrát krásný volejbal jako dnes, tak se určitě nebudete nudit.

Čtěte více:

Autoři | Foto Facebook VK UP Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.