sobota 20. dubna 2024 Marcela

Olomouc uvidí nejlepší světový volejbal, hostí letošní mistrovství světa

Pátek bude svátkem pro všechny olomoucké sportovní fanoušky. Odehraje se zde totiž hned několik zápasů letošního volejbalového mistrovství světa žen a představí se i reprezentantky České republiky.

České volejbalistky čekají v Olomouci od 10. do 12. června tři zápasy. Kromě domácí reprezentace se můžeme těšit také na výběry Bulharska, Kanady a Dominikánské republiky. Úvodní zápas Češky sehrají v pátek s týmem Kanady od 18 hodin. Další dvě utkání odehrají o víkendu, v sobotu je čeká souboj s Bulharkami a na neděli je naplánováno utkání s výběrem Dominikánské republiky.

„Světová liga v Česku je výjimečnou událostí a rozhodně si zaslouží širokou medializaci,“ řekl pro stránky Českého volejbalového svazu vedoucí seniorských reprezentací Jakub Novotný. Proto si také zápasy vysloužily i pozornost České televize, která živě odvysílá první utkání Češek s Kanadou.

Mistrovství světa ve volejbalu je jedinečnou příležitostí, jak v Olomouci zažít na vlastní kůži velkou mezinárodní sportovní akci. Držet našim reprezentantkám palce je každopádně povinnost pro všechny sportovní fanoušky.

Čtěte více:

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.