středa 24. dubna 2024 Jiří

Policie se snaží vyřešit 10 let starou vraždu ve videopůjčovně, znovu se obrací na veřejnost

Už více jak 10 let uplynulo od doby, kdy se ve Šternberku udála vražda jedenatřicetileté zaměstnankyně videopůjčovny. Policie se nyní znovu obrací na veřejnost s prosbou o pomoc při identifikaci podezřelého.

Vražda se stala dne 29. července roku 2005, kdy do videopůjčovny na Hlavním náměstí ve Šternberku vstoupil pachatel a zavraždil brutálním způsobem jedenatřicetiletou zaměstnankyni.

"Na základě předchozí výzvy se přihlásil na polici svědek, který popsal muže pohybujícího v inkriminovanou dobu v okolí místa činu v bílé pravděpodobně zakrvavené košili. Dle jeho sdělení byl muž v době před deseti lety ve věku 26 až 35 let, vysoký 190 centimetrů, štíhlé postavy, delších vlnitých vlasů v barvě špinavě blond," řekl policejní mluvčí Josef Bednařík.

Policie nyní žádá občany, kteří by měli v souvislosti s tímto případem jakoukoli informaci či poznatek, ať se neprodleně obrátí na policii prostřednictvím linky 158 nebo se vydají nejbližší policejní služebnu. Za případnou pomoc policie již předem děkuje.

Čtěte více:

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.