úterý 7. května 2024 Stanislav

Olomoucko

Vandal posprejoval další auta v ulici Za Vodojemem. Škoda přesáhla šedesát tisíc

V noci na úterý 14. května neznámý pachatel posprejoval stříbrnou barvou tři zaparkovaná vozidla v ulici Za Vodojemem v Olomouci. Včera jsme informovali o případu, kdy vandal posprejoval Škodu Superb.

VIDEO: Olomoučtí policisté pátrají po muži a ženě. Jsou podezřelí z krádeže v drogerii

Olomoučtí policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po totožnosti muže a ženy, a to v souvislosti s krádeží drogistického zboží v jedné z olomouckých drogerií.

Nemůžete se zúčastnit charitativního závodu Jeden běh nestačí? Můžete přispět i virtuálním startovným

V sobotu 18. května ve Smetanových sadech u jezírka proběhne od 14:00 sportovní akce, které se mohou zúčastnit dospělí i děti. Již 5. ročník charitativního běhu Jeden běh nestačí pořádá Společnost pro ranou péči. Pro děti ve věku 0–15 let jsou...

Na Masarykově třídě se někdo vloupal do auta. Pachatel rozbil okno zadních dveří

Včera ráno našli strážníci městské policie na Masarykově třídě v Olomouci auto s rozbitým oknem. Volkswagen měl rozbitou skleněnou výplň pravého zadního okna.

Sbírku na pomoc dětem v nouzi vyhlásila olomoucká charita. Darovat můžete pleny, kojeneckou výživu nebo hygienické potřeby

Olomoucká charita vyhlásila v těchto dnech sbírku na pomoc nejmenším dětem do tří let, které se ocitly v tíživé životní situaci.

VIDEO: Muž a žena ukradli v Šantovce oblečení za 16 tisíc. Pátrá po nich policie

Olomoučtí policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po neznámém páru v souvislosti s krádeží oděvů z prodejny v olomouckém nákupním centru Galerie Šantovka. Podívejte se na video.

Vandal posprejoval auto v ulici Za Vodojemem. Hrozí mu i vězení

V pondělí 6. května nahlásil sedmadvacetiletý majitel Škody Superb, že mu někdo posprejoval zpětné zrcátko na voze stříbrným sprejem. Auto bylo zaparkované v ulici Za Vodojemem v Olomouci.

Požár autobusu v pondělí o půl desáté večer uzavřel dálnici D46 na 28. kilometru ve směru z Olomouce na Prostějov. Plameny velmi rychle prostoupily celým autobusem. Z vozidla bylo evakuováno všech 49 cestujících, nikomu se nic nestalo.

Muž vypadl z okna domu ve Fischerově ulici. Podle policie šlo o sebevraždu

Včera kolem půl desáté večer došlo ve Fischerově ulici v Olomouci k pádu muže z okna domu. Muž pád nepřežil. Podle policie šlo zřejmě o sebevraždu. Tuto událost mohu potvrdit, v tomto případu nedošlo k cizímu zavinění, uvedl policejní mluvčí...

Javoříčské jeskyně jsou o dva kilometry delší, než se doposud myslelo

Důkladné přeměření známých chodeb Javoříčských jeskyní ukázalo, že jsou o dva kilometry delší, než se dosud uvádělo. Celková délka jeskyní v Javoříčku tak činí bezmála šest kilometrů řekl vedoucí Javoříčských jeskyní Martin Koudelka.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.