sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Olomoucko

Horní Morava hlásí vyšší hladinu vody. V Olomouci se povodňová aktivita neočekává

Povodí Horní Moravy hlásí zvýšený průtok vody. V Olomouci je však hladina řeky Moravy v normálu a vzestup hladiny na úroveň 1. stupně povodňové aktivity se neočekává.

Řidič na parkovišti u obchodu přejel muži nohu a z místa nehody ujel. Pátrá po něm policie

Policisté se obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody, při které byl v pátek 15. března 2019 kolem čtvrt na osm večer zraněn muž na parkovišti u obchodního domu v ulici Jeremiášova v Olomouci.

Zfetovaný muž se motal po Ladově ulici a ohrožoval silniční provoz. Skončil na záchytce

V pondělí 18. března před půl sedmou večer museli strážníci řešit nebezpečnou situaci v ulici Ladova v Olomouci. Podle obdržených informací se tam měl nebezpečně pohybovat dezirientovaný muž a ohrožovat silniční provoz.

Zloděj se vloupal do chaty a způsobil škodu za šedesát tisíc korun

Zatím neznámý pachatel je podezřelý z trestných činů krádež, poškození cizí věci a porušování domovní svobody. Ten se někdy mezi 17. únorem a 16. březnem 2019 vloupal do jedné z chat v chatové oblasti u Šternberka.

Řidič v Olomouci nadýchal přes dvě promile. Hrozí mu rok ve vězení

V pátek 15. března 2019 krátce po třiadvacáté hodině kontrolovali policisté v Olomouci sedmačtyřicetiletého řidiče vozu Mercedes-Benz. Řidič nadýchal 2,03 promile alkoholu v dechu.

Filmaře láká natáčení v Olomouckém kraji čím dál víc. Hejtmanství dalo na projekty více než pět milionů

Především nedotčená jesenická příroda, odlehlé vesnice, ale i historická Olomouc či hrady a zámky se staly kulisami pro natáčení filmů, které vznikaly v Olomouckém kraji.

AKTUÁLNĚ: Provoz u Globusu zablokovala nehoda kamionu a osobního auta

Ke střetu nákladního auta s osobním vozem došlo dnes ve čtvrt na jedenáct dopoledne kousek za odbočkou z kruhového objezdu u Globusu v Olomouci ve směru na Mohelnici. Nehoda zablokovala provoz.

Na Olomoucku došlo o víkendu ke dvěma vloupáním do aut. Z obou aut zmizely peníze

Dva případy vloupání do aut se staly na Olomoucku o uplynulém víkendu. V pátek někdo vykradl Opel Movano v Týnecké ulici v Olomouci, v sobotu bylo vykradeno Mitsubishi na benzínce u Daskabátu.

Řidič nevybral zatáčku a policistům nadýchal přes dvě promile. Tvrdil, že pil až po nehodě

V sobotu v sedm hodin večer vyjížděli policisté k dopravní nehodě Renaultu Clio, která se stala v křižovatce mezi obcemi Smržice, Kaple a Čelechovice nad Hanou na Prostějovsku.

Policie hledá dva útočníky, kteří bezdůvodně napadli muže. Pěstmi ho srazili na zem, pak do něj kopali

Policie pátrá po dvou mužích, kteří napadli v sobotu večer v ulici Pod Valy u lávky přes řeku Bečvu v Přerově dvaačtyřicetiletého muže, který tam stál se svou ženou. Od jednoho z mužů dostal pěstí, pak do něj oba ještě kopali.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.