pátek 26. dubna 2024 Oto

V Hranicích se čelně srazila dvě auta. Při záchraně asistoval i vrtulník z Ostravy

Dnes dopoledne se čelně srazila dvě auta v Hranicích u kruhového objezdu na Drahotuše. Celkem se zranilo pět osob, z toho dvě vážně. Na místo dorazil také vrtulník s posádkou letecké záchranné služby z Ostravy.

Na místo nehody vyjely dvě posádky zdravotníků z výjezdového stanoviště v Hranicích. „Vyjížděli k čelnímu střetu dvou osobních vozidel se zraněním dvou osob v Hranicích u kruhového objezdu na Drahotuše, po chvíli je v pomoci posílila další posádka RZP z Olomouce,“ oznámil tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby Olomouckého kraje.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění pěti osob. „Na místo také vzlétl vrtulník s posádkou letecké záchranné služby z Ostravy. Dvě osoby, z nichž jednu bylo nutné z vozidla vyprostit, utrpěly vážná zranění. U dalších dvou osob došlo k lehkým zraněním. Zdravotníci provedli komplexní prohlídky u všech zraněných, následná ošetření a přípravu pro transport k navazující nemocniční péči,“ dodal Hošák.

Ve stejnou dobu došlo k vážné nehodě na Prostějovsku, ke které také vzlétal vrtulník. Bohužel se špatným koncem. Více zde

Čtěte více:

Tisková zpráva | Foto Romana Kočařová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.