čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Akce Pomáháme hrou přispěje na výstavbu oddělení intenzívní péče pro děti. Byli jsme u tvorby klipu

Akce na Výstavišti Flora s názvem Pomáháme hrou se nezadržitelně blíží. Už 16. září se na Floře odehraje den bohatý na zajímavý program, ale hlavně – veškeré vybrané příspěvky půjdou na výstavu intenzivní péče dětského oddělení Vojenské nemocnice Olomouc.

Na podporu akce, kde vystoupí mimo jiné i například Anna K či The Tap Tap Orchestra, natočili v pondělí moderátoři v čele s Markem Bergerem a Martinou Queetko Procházkovou z Rádia Haná a Agentury Forsberg. Před pavilonem A natočili svou část spotu, objektiv Filipa Janča za kamerou se ale nejvíce soustředil na druhou část účinkujích v klipu, a to na Julii a Tomáše.

Právě tyto děti dostanou v klipu nejvíce prostoru, a to jak před pavilonem A, tak i na nedalekém hřišti, kde se odehrává druhá půlka spotu. Na první pohled bylo znát, že děcka před kamerou nestojí poprvé, práce na klipu příjemně ubíhala, i přesto, že se v dáli začala zlověstně zatahovat obloha.

Pod taktovkou Filipa za kamerou a Martiny Queetko Procházkové Julie s Tomášem svůj part zvládli zahrát s grácií za necelou půlhodinku a poslední klapka padla společně s první kapkou ze zatažené oblohy.

Na klip se můžete těšit v nejblizších dnech, stejně tak už můžete netrpělivě vyhlížet pátek 16. září, kdy to všechno vypukne.

Akce se koná od půl deváté ráno do páté hodiny odpolední, hlavním tahákem je koncert Anny K a The Tap Tap Orchestra, děti pobaví kouzelník Richard Nedvěd a spousta doprovodného programu.

Čtěte více:

 

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.