pátek 26. dubna 2024 Oto

Doprava

Blokové čištění zkomplikovali řidiči, kteří auta postavili do zákazu

Blokové čištění, které poslední dubnový den probíhalo v ulici Javoříčská a na Kollárově náměstí, pracovníkům Technických služeb města Olomouce zkomplikovalo hned deset aut, která parkovala v zákazu zastavení.

Řidičce Audi vběhla do cesty srna, která po střetu s autem uhynula. Vznikla škoda za více než padesát tisíc

Včera před šestou hodinou večer došlo na silnici u obce Hradčany ke střetu Audi se srnou.

Řidička dostala na mokré silnici smyk. Auto skončilo na střeše

K dopravní nehodě osobního auta Hyundai došlo v pondělí 29. dubna 2019 po osmé hodině ranní na silnici mezi obcemi Stařechovice a Kostelec na Hané.

Cyklista kličkoval mezi auty. Nadýchal tři promile a tvrdil, že vypil šest káv

Přerovští městští policisté si všimli cyklisty, který v dopravní špičce kličkoval mezi auty a nutil řidiče k nečekaným manévrům. Pokyny policistů k zastavení cyklista ignoroval. Jeden ze strážníků tedy muže zastavil ručně a odvedl mimo jedoucí...

Čtrnáctiletý kluk si od kamaráda půjčil motorku. Na křižovatce nedal přednost autu

Malou motorku bez registrační značky si v sobotu odpoledne od svého kamaráda půjčil čtrnáctiletý chlapec bez řidičského oprávnění a projížděl obcí Horní Moštěnice.

Mladík při couvání srazil seniorku. Poskytl jí první pomoc a převezl ji do nemocnice

K dopravní nehodě, při které byla zraněna seniorka, došlo v pátek dopoledne na Masarykově náměstí v Hranicích. V parkovacím pruhu podélného stání couval čtyřiadvacetiletý řidič Škody Felicie a při tom přehlédl osmdesátiletou chodkyni, která...

Řidič nadýchal přes jedno promile, skončil v policejní cele

V policejní cele skončil řidič auta Kia Sorento, kterého policisté zastavili v neděli 28. dubna 2019 před pátou hodinou ráno v Jesenické ulici v Šumperku.

V Zábřehu na Šumpersku dnes dopoledne srazilo nákladní auto seniorku. Žena zemřela na místě. Tragická nehoda se stala u kruhového objezdu mimo přechod pro chodce. Okolnosti nehody vyšetřuje policie, obrací se i na případné svědky události. Dnes...

Řidička nedala přednost při vjíždění na Bludovský kopec. Tři osoby skončily v nemocnici

Dopravní nehoda dvou osobních aut zastavila včera po páté hodině odpolední asi na hodinu provoz na silnici přes Bludovský kopec. Nehoda skončila zraněním tří osob.

Po pěti pivech a dvou panácích cyklista kličkoval po cyklostezce. Svou jízdu ukončil pádem, nadýchal 2,89 promile

V rámci dohledu na bezpečnost a plynulost silničního provozu neunikl v pátek před půlnocí v Prostějově kontrole hlídky dopravních policistů cyklista kličkující po cyklostezce, který navíc své jízdní dovednosti zakončil pádem.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.