sobota 18. května 2024 Nataša

Doprava

Řidič přejel do protisměru a naboural do auta mladé ženy, která byla s vážným zraněním převezena do nemocnice

U vážné dopravní nehody včera večer zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Došlo k ní na silnici v úseku obchvatu obce Zvole.

Řidič si dostatečně neočistil čelní sklo od námrazy a přehlédl pojízdnou prodejnu, do které naboural

Včera ráno došlo k dopravní nehodě v obci Sušice poblíž kostela. Řidič si dostatečně neočistil přední sklo od námrazy, a tak přehlédl auto, se kterým se srazil.

Řidič nepřizpůsobil rychlost stavu silnice, dostal smyk a narazil do stromu. Byl převezen do nemocnice

Ve středu před osmou hodinou ráno došlo k dopravní nehodě na silnici mezi obcemi Hlušovice a Týneček. Řidič dostal smyk a narazil do stromu.

Trápí vás neposypaný chodník, nefunkční osvětlení nebo dým ze zplodin od souseda? Mobilní aplikace vám pomůže problém řešit

Nastávající zima s sebou kromě bruslení na zamrzlých rybnících a stavění sněhuláků nese i situace, které toto roční období dokážou znepříjemnit.

Řidič při nehodě poškodil sloup elektrického vedení, dominovým efektem se poškodily další čtyři

Kratší výpadek elektřiny v okolí Podhoří na Přerovsku způsobil řidič, který tam při nehodě poškodil pět sloupů elektrického vedení. Dva z nich se přelomily a poškodily ploty dvou domů. Jednapadesátiletý muž havaroval s osobním vozem ve středu...

POLITICKÁ KORIDA: Jak hodnotí zastupitelské kluby dopravu v okolí Žižkova náměstí a co by změnily?

V dalším dílu Politické koridy jsme se zeptali na názor zastupitelských klubů, co se týče dopravní situace ve městě. Jak odpovídaly jednotlivé zastupitelské kluby?

Dnes krátce po půl deváté ráno došlo k tragické dopravní nehodě mezi Chomoutovem a Pňovicemi. Střetla se zde dvě osobní auta. Řidič jednoho z nich na místě zemřel.

PŘEHLED: V prosinci se mění jízdní řády městské hromadné dopravy v Olomouci

S platností od neděle 9. 12. 2018 (linka č. 25 od 1. 1. 2019) vstupují v platnost nové jízdní řády linek Dopravního podniku města Olomouce, a to z důvodu změny a rozšíření dopravní obslužnosti a jako reakce na podněty získané od cestující...

Řidička si nevšimla při výstupu z auta projíždějící cyklistky. Ta narazila do otevřených dveří a utrpěla zranění hlavy, neměla totiž helmu

Včera došlo k nehodě, kdy si řidička vystupující z auta nevšimla projíždějící cyklistky a otevřela dveře. Žena do dveří narazila a spadla z kola a vzhledem k tomu, že neměla přilbu, utrpěla zranění hlavy.

Řidiči na Zábřežsku by měli být opatrní! Hrozí tam namrzání silnic

S velkou opatrností by dnes ráno měli počítat řidiči mířící na Zábřežsko. Silničáři tam varují před nebezpečím námrazy.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.