čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Doprava

Propíchnuté pneumatiky a škrábance na autech, tak vypadá řádění neznámých pachatelů na Olomoucku

Dva případy poškození aut teď řeší policisté v Olomouci a na Litovelsku. Auta byla poškrábaná a měla propíchnuté pneumatiky.

Opilý devatenáctiletý řidič strhl řízení kvůli psovi na silnici, skončil ve sloupu veřejného osvětlení

Ve čtvrtek 8. listopadu havaroval opilý devatenáctiletý mladík ve Skorošicích na Šumpersku. Se svým autem skončil ve sloupu pouličního osvětlení.

Řidička měla v sobě tak vysoké množství drog, že přišla o řidičák a hrozí jí až rok za mřížemi

Když policisté v Konečné ulici v Prostějově kontrolovali třiatřicetiletou řidičku, možná ani netušili, jaké překvapení je čeká. Žena totiž měla v sobě tak vysoké množství zakázaných látek, že nebylo možné aby dál pokračovala v jízdě.

Dnes po páté hodině ráno došlo na silnici I/55 mezi Přerovem a Říkovicemi v úrovni obce Horní Moštěnice k tragické nehodě osobního auta a kamionu. Při nehodě zemřel dvaačtyřicetiletý řidič osobního auta, který byl cizí státní příslušnosti. Řidič...

Revizoři žádali strážníky městské policie o spolupráci při identifikaci černých pasažérů

Revizoři Dopravního podniku města Olomouce se včera obrátili na policejní strážníky a to hned ve čtyřech případech. Důvodem bylo ověření totožnosti černých pasažérů.

Řidič Octavie přejel do protisměru, kde narazil do zaparkovaného Mercedesu, který byl odhozen na další auto

K dopravní nehodě došlo ve středu 7. listopadu 2018 před osmnáctou hodinou v Lidické ulici v Prostějově. Jednačtyřicetiletý řidič Octavie při jízdě směrem k Okružní ulici vyjel do protisměru, kde čelně narazil do Mercedesu, který byl zaparkovaný...

Cizinec v Mercedesu zranil posádku Fabie. Policie po nehodě zjistila, že se po Mercedesu pátrá v Německu

K nehodě došlo v úterý 30. října 2018 po druhé hodině odpolední na 28. kilometru dálnice D46 ve směru na Olomouc. Nákladní auto Tatra stálo u krajnice kvůli defektu kola. Místem sníženou rychlostí projížděla Škoda Fabia, do které zezadu narazil...

Opilý cyklista jel v protisměru, poté co naboural do auta si šel dát panáka. V sobě měl téměř tři promile alkoholu

V Lipníku nad Bečvou na ulici Osecká ve směru na Osek jel včera po páté hodině odpoledne sedmačtyřicetiletý cyklista. Ten při jízdě přejel do protisměru, kde bokem kola narazil do boku auta značky Citroen Xsara.

Řidička dostala mikrospánek a narazila do stromu. Ona i spolujezdkyně skončily v nemocnici

Dopravní nehoda, ke které došlo v úterý 6. listopadu na silnici u Staré Červené Vody, si vyžádala dvě zranění. Šestatřicetiletá žena na rovném úseku nejspíš vlivem mikrospánku sjela do levého příkopu a čelně narazila do stromu.

Hned pět aut stálo na ulici Jiřího z Poděbrad, kde mělo probíhat blokové čištění

S žádostí o pomoc se na olomoucké strážníky opět museli obrátit pracovníci Technických služeb města Olomouce. Důvodem byla pětice zaparkovaných vozidel na ulici Jiřího z Poděbrad, kde mělo ten dne probíhat blokové čištění komunikace.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.