sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Doprava

Senior byl oslněn sluncem a nedal autobusu přednost, u nehody zasahovali i hasiči

V Zábřehu došlo včera o půl deváté ráno na ulici ČSA ke střetu autobusu a auta značky Audi. Čtyřiasedmdesátiletý řidič osobního auta byl oslněný sluncem a nedal přednost v jízdě.

Opilým řidičům za volantem hrozí zákaz řízení nebo i vězení, jen během včerejška šlo o tři případy

Opilých řidičů přibývá a taková jízda mnohdy končí dopravní nehodou. Jen během včerejšího dne šlo o tři případy, kdy řidič usedl za volant po požití alkoholu.

Mladá řidička dostala smyk a nabourala do prodejny potravin, vznikla škoda za 50 tisíc korun

Sedmadvacetiletá řidička Peugeotu havarovala v pondělí ráno v Postřelmově. Když projížděla obcí ve směru na Zábřeh, nepřizpůsobila v pravotočivé zatáčce rychlost jízdy stavu silnice, povětrnostním podmínkám a svým schopnostem. S  autem dostala...

Řidič se během jízdy ohlédl dozadu na spolucestující a naboural do stromu

V úterý kolem šesté hodině večer došlo k havárii na silnici mezi obcemi Zvole a Vlachov. Řidiči se nevyplatila nepozornost a narazil do stromu. V autě bylo celkem pět osob, které byly převezeny do nemocnice.

FOTO: Včerejší silný vítr zaměstnával policisty, vyjížděli k popadaným stromům i reklamním tabulí

Včerejší silný vítr zaměstnal nejen hasiče, ale i policisty. Během dne přijali více než desítku oznámení v souvislosti se silným větrem.

Řidič z ciziny naboural na dálnici, auto z Německa bylo v pátrání

Dopravní nehoda na dálnici D46 ve směru od Prostějova na Olomouc se stala včera odpoledne. Sedmadvacetiletý řidič cizí národnosti nedodržel bezpečnou vzdálenost a narazil do auta před ním.

Řidič BMW nezabrzdil své auto, které se samo rozjelo a nabouralo do plotu

V pondělí krátce před půl jedenáctou v noci chtěli policisté obvodního oddělení Velká Bystřice zkontrolovat auto BMW. Řidič zaparkoval a vystoupil z auta, ale nezajistil ho proti pohybu a auto se samo rozjelo.

Vítr poškodil střechu nového olomouckého elektrobusu, je mimo provoz

Dnešní silný vítr neničil pouze střechy domů. Udělal škodu i na střeše nového elektrobusu, což potvrdila mluvčí Dopravního podniku města Olomouce Martina Krčová, která pověděla, že vlivem silného poryvu větru došlo k poškození střechy elektrobusu....

První olomoucký elektrobus vyjel do provozu, obsluhuje linku 14

V pondělí se do olomouckého provozu vydal první elektrobus. Elektrobus jezdí na lince číslo 14 a zkušenosti z této linky budou promítnuty do obnovy vozového parku autobusů Dopravního podniku města Olomouce.

FOTO: Hasiči v noci zasahovali u čtyřiceti případů, silný vítr láme stromy a situace se neuklidňuje

Silný vítr, který se prohání naším územím, má na svědomí spadané stromy na silnicích, dráty nebo uvolněné plechy. Profesionální i dobrovolní hasiči zasahují od včerejší desáté hodiny večer.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.