sobota 20. dubna 2024 Marcela

Doprava

Z Peugeotu upadlo kolo na dálnici. Projíždějící zvědavec naboural do svodidel a do něj narazilo další auto

Ke dvěma dopravním nehodám se společným jmenovatelem, kterým bylo upadlé kolo jednoho z aut, došlo v sobotu 3. listopadu 2018 po sedmnácté hodině na 9,5 kilometru dálnice D46 ve směru od Vyškova.

Včerejší srážka tří aut na dálnici u Křelova způsobila škodu za sto tisíc, jedno auto z místa nehody ujelo

Včera kolem páté hodiny odpoledne došlo na dálnici D35, nedaleko Křelova, k dopravní nehodě tří aut. Stalo se tak ve směru od Mohelnice na Olomouc.

Řidič se snažil vyhnout zvířeti, které mu přeběhlo přes cestu. Dostal smyk a skončil v příkopě

K nehodě došlo ve Velkých Losinách v pátek před desátou hodinou večer. Řidič auta značky Alfa Romeo se snažil vyhnout zvířeti, které mu přeběhlo přes cestu.

V neděli 4. listopadu po páté hodině vpodvečer pošlo k nehodě tří vozidel na dálnici D35 ve směru od Mohelnice na Olomouc, který kompletně zablokovala dálnici v tomto směru. Nehoda se stala v opravovaném úseku silnice.

Nové tři radary v Přerově zachytily za měsíc téměř čtyřtisíckrát překročení rychlosti

Tři radary, které od začátku října měří rychlost ve třech místních částech Přerova, zachytily za první měsíc svého fungování 3881 překročení dovolené rychlosti. Město již na pokutách vybralo téměř milion korun. Je to přitom jen za třetinu z...

Silničáři dokončili letní údržbu, pomáhaly jim nové stroje za šestadvacet milionů korun

Silničáři v kraji ukončili letní údržbu. Pomáhaly jim nové stroje. Vysprávky vozovek, sečení trávy nebo čištění příkopů. To jsou práce, které zaměstnanci Správy silnic Olomouckého kraje prováděli během letní údržby silnic.

Řidič auta vytlačil předjíždějícího motorkáře ze silnice a z místa nehody ujel. Motorkář se zranil

Policisté se obracejí na veřejnost s prosbou o pomoc při identifikaci vozidla, které mělo ve čtvrtek v městské části Neředín vytlačit ze silnice motorkáře, který auto právě předjížděl.

Cyklistka nedala přednost v jízdě a srazilo ji auto, byla převezena do nemocnice

Na ulici Olomoucká v Prostějově došlo včera kolem poledne k nehodě. Žena jela na kole po stezce pro chodce a cyklisty, ale na přejezdu přes silnici vedoucí k benzínce nerespektovala značku Dej přednost v jízdě.

Náklaďák naložený kládami zavadil o elektrické vedení a telefonní kabel, který přetrhl

Ve středu před desátou hodinou dopoledne se stala nehoda, při níž došlo k poškození elektrického vedení a telefonního kabelu.

Nehoda v Olomouci, při které zemřely dvě děti, se opět řeší u soudu. Dnes vypovídali znalci

Olomoucký krajský soud dnes začal znovu projednávat tragickou nehodu na okraji Olomouce, při níž v březnu zemřely dvě děti. Případ byl otevřen poté, co se proti verdiktu okresního soudu odvolal žalobce i obžalovaný řidič Josef Ondrýsek. Soud...

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.