pondělí 13. května 2024 Servác

Doprava

Muž v BMW nezvládl v zatáčce své vozidlo a dostal smyk

Dvacetiletý řidič ve voze BMW 323CI nezvládl řízení a v zatáčce dostal smyk. Auto vjelo na pole a několikrát se přetočilo. Muž byl převezen do nemocnice.

Policie chystá rekonstrukci nehody, při které zemřely dvě dívky. Uzavře kvůli tomu přerovskou Lipenskou ulici

Kvůli tragické nehodě, při níž v půlce loňského září zemřely na kraji Přerova dvě dívky, chystá policie rekonstrukci. Uzavře kvůli tomu v úterý večer frekventovanou Lipenskou ulici, kde dívky srazil osobní vůz. Policie tak chce tragédii objasnit,...

Strážníci museli řešit čtyřnohého černého pasažéra v tramvaji, majitelce utekl z bytu a vydal se na cesty

Nestandardní situaci museli ve čtvrtek 5. března řešit strážníci Městské policie Olomouc. Z dispečinku DPMO jim totiž volala pracovnice, která oznámila, že jedna z cestujících dorazila se psem, která sám nastoupil do tramvaje.

Řidička nezvládla jízdu na náledí, auto převrátila na střechu

Včera kolem sedmé ráno nezvládla řidička ze Šumperska řízení na namrzlé vozovce. V levotočivé zatáčce za osadou Lužná dostala smyk a převrátila se s vozem na střechu.

Opilý řidič si za Lutínem zkrátil cestu přes příkop

Rychlost v kombinaci s alkoholem se včera odpoledne nevyplatila pětačtyřicetiletému řidiči Dacie na silnici za Lutínem směrem na Luběnice. Přestožel jel v přímém směru, vyjel mimo silnici do příkopu. Jak se snažil vrátit zpátky na vozovku,...

Řidič ujel z místa nehody, policie hledá svědky

Včera po páté hodině se v Prostějově na křižovatce Svatoplukovy, Vrahovické a náměstí Padlých hrdinů srazily dvě auta. Řidič červeného Opelu Zafira následně z místa nehody ujel.

Radní rozhodli o demolici depa, o nádraží se zatím jedná

Bývalé lokomotivní depo v Prostějově jde k zemi. Demolice za 1,17 milionu korun se týká nevyužitelných a zchátralých budov v areálu místního nádraží.

AKTUÁLNĚ: Kvůli nehodě dvou aut je uzavřena silnice u Slavíče, na místo letěl vrtulník

Kvůli nehodě dvou osobních automobilů byla dnes odpoledne v obou směrech uzavřena silnice I/47 u obce Slavíč nedaleko Hranic na Přerovsku. Informace o případných zraněných zatím nejsou k dispozici. Řekla to policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Opozice kritizuje (staro)nové Stadlery. Kvůli jejich "bezbarérovosti" se budou upravovat nástupiště

Před pár týdny byly na vlakové regionální tratě v kraji nasazeny (staro)nové Stadlery. Jejich nákup a smlouvu s Českými drahami kritizovala krajská opozice, kraj zamítl otevřenou soutěž a zakázku i přesto podepsal s Českými Drahami, které se...

Již zítra v Olomouci začne výlukový provoz na Masarykově ulici

Od pondělí 2. 3. 2020 dochází z důvodu započetí stavebních prací k zahájení výluky tramvajového provozu v úseku Hlavní nádraží – Náměstí Republiky – Palackého/Náměstí Hrdinů a k zavedení objízdných tras některých autobusových linek. Tato část...

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.