pondělí 29. dubna 2024 Robert

Doprava

Policisté chytili v sobotu dvakrát po sobě namol opilou cyklistku. Vypila prý 4 litry vína a 14 piv

Policisté kontrolovali v sobotu o půl páté odpoledne osmatřicetiletou cyklistku, která jela na kole namol opilá. Po zakázání další jízdy ji jiná hlídka odhalila na kole znovu, dokonce s vyšší hladinou promile než při první kontrole.

Náměstí republiky bude v rámci Evrospkého týdne mobility na sedm dní bez aut

Neudržitelný nárůst individuální automobilové dopravy je tématem kampaně Evropský týden mobility, do níž se opět zapojí město Olomouc. Odehraje se v termínu od 16. do 22. září a stejně jako vloni proběhne v rámci aktivit projektu Spokojená Olomouc.

Obrovská tragédie. Auto srazilo dvě dívky přebíhající silnici, obě zemřely

Po srážce s osobním automobilem zahynuly v sobotu večer v Přerově dvě mladé dívky, které přebíhaly silnici. Okolnostmi tragické dopravní nehody se zabývají policisté. Řekla to policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

U hřbitova v Šumperku už nesmí parkovat kamiony

Nákladní automobily už nesmí parkovat u hřbitova v Šumperku, kde k nelibosti jeho návštěvníků zabíraly místo osobním automobilům. U hřbitova v sousedství hlavního silničního tahu byla instalována značka zakazující parkování vozidel nad 3,5 tuny a...

V ulici Pavelkova srazil řidič náklaďáku seniora, který jel na kole

Ve středu kolem půl jedenácté dopoledne došlo v ulici Pavelkova v Olomouci k dopravní nehodě, která skončila zraněním cyklisty.

V ulici Velkomoravská došlo k dopravní nehodě čtyř aut. Dva řidiči utrpěli zranění

Včera kolem půl dvanácté dopoledne se stala dopravní nehoda v ulici Velkomoravská v Olomouci, a to na mostě před křižovatkou.

Řidič náklaďáku otevřel dveře, když ho objížděla dodávka. Výsledkem je škoda na obou autech

Včera ráno došlo v obci Ptení k dopravní nehodě náklaďáku a dodávky. Třiačtyřicetiletý řidič kamionu MAN zastavil na silnici před firemní vrátnicí, ale při vystupování se nepřesvědčil o možnosti bezpečně vystoupit.

Je pátek třináctého, pověrčiví lidé nevyjíždí ze svých garáží. Čísla se bojí i hoteliéři

Pátek třináctého. Strašák pro mnohé z nás, který připadá právě na dnešek. Znáte jeho historii? Jak se k číslovce třináct staví třeba hoteliéři? Třeba v lékařském prostředí pro chorobný strach z čísla třináct existuje speciální název –...

Řidič přehlédl osvětlenou cyklistku v reflexní vestě. Žena dopadla na čelní sklo a byla převezena do nemocnice

Sedmapadesátiletá žena včera ráno skončila v přerovské nemocnici. Cyklistka jela na kole ve směru od ulice Tržní v Přerově, ale řidič Volkswagenu Caddy ji přehlédl, i když žena měla na sobě reflexní vestu a osvětlené kolo.

Divoké prase vběhlo nad ránem do cesty řidiči kamionu. Po srážce uhynulo

Dnes ve čtyři hodiny ráno na 16. kilometru dálnice D46 ve směru na Vyškov došlo ke střetu polského kamionu MAN s divokým prasetem.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.