pátek 29. března 2024 Taťána

Doprava

Řidič se rozjel s nasazenou botičkou, prý si jí nevšiml

Včera kolem třetí hodiny odpoledne řešili strážníci na parkovišti u autobusového nádraží případ, kdy se řidič Audi rozjel i s botičkou.

V Olomouckém kraji se plánují postavit vysokorychlostní váhy, které budou měřit hmotnost náklaďáků

Na třech místech Olomouckého kraje plánuje hejtmanství postavit vysokorychlostní váhy, které budou měřit hmotnost projíždějících nákladních aut. Chce tak zamezit tomu, aby silnice demolovaly přetížené kamióny.

Dálniční křižovatka u Olšan je po modernizaci bezpečnější

Bezpečnější nájezd automobilů na dálnici D46 umožní řidičům díky dokončené modernizaci křižovatka u Olšan na Prostějovsku, která dříve patřila k nejnebezpečnějším dálničním křižovatkám v Česku. Zhruba roční rekonstrukce křižovatky stála 105...

Náklaďák v protisměru se střetl s autobusem zrcátky. Vznikla škoda za sedm tisíc

Včera po sedmé hodině ranní došlo na silnici mezi obcemi Brodek u Konice a Lhota u Konice ke střetu zrcátek dvou vozidel.

Na jižní se srazila tři auta. Osmnáctiletá řidička zezadu vytlačila svým autem vozidlo před ní do protisměru

V křižovatce ulic Jižní a Klostermannova v Olomouci došlo v úterý 10. září v odpoledních hodinách k dopravní nehodě celkem tři vozidel. Podle prvotního šetření policie nehodu zavinila osmnáctiletá řidička. Při nehodě došlo ke zranění starší řidičky.

Mladá žena řídila pod vlivem vína a marihuany. Bez řidičáku a s propadlou technickou

V pondělí po jednadvacáté hodině kontrolovali policisté v obci Mostkovice jednadvacetiletou řidičku Renaultu.

Policie žádá o pomoc svědky dopravní nehody, při které řidič srazil cyklistku a ujel

Policisté Dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po autu a jeho řidiči a objasnění dopravní nehody, která se stala v pondělí 9. září 2019 v 5:25 v katastru obce Medlov.

Řidička na křižovatce nedala přednost v jízdě a nabourala do projíždějícího auta

Škodu za 200 tisíc korun způsobila dopravní nehoda, která se stala v sobotu v Mohelnici. Devětatřicetiletá řidička Volkswagenu Passat nerespektovala na křižovatce dopravní značku Stůj, dej přednost v jízdě.

Za volantem ukradeného auta seděl opilý řidič. Strážníci ho obklíčili na parkovišti u obchodu

V sobotu odpoledne požádala Policie České republiky přerovské strážníky o spolupráci při pátrání po odcizeném autu. To měl navíc řídit opilý řidič.

Řidičce spadla před auto silná větev ze stromu. Nestihla zareagovat a narazila do ní

V neděli 8. září po půl páté ráno došlo ve Veselíčku na Přerovsku, ve směru na Lazníky, k dopravní nehodě osobního auta. Řidičce tam před auto spadla větev ze vrostlého stromu.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.