sobota 4. května 2024 Květoslav

Doprava

Na centrální parkoviště ve Fakultní nemocnici se dostanete po cestě i kolem novostavby II. interní kliniky

Po více než roční uzavírce mohou řidiči ve Fakultní nemocnici Olomouc znovu využívat komunikaci od Teoretických ústavů LF UP kolem novostavby II. interní kliniky – gastroenterologie a geriatrie.

VIDEO: V Brněnské ulici probíhá oprava podchodu. Bude stát 16 milionů

V Olomouci v těchto dnech probíhá oprava podchodu pod frekventovanou silnicí v Brněnské ulici, který vede k Fakultní nemocnici Olomouc. Rekonstrukce bude stát zhruba 16 milionů korun, dvě třetiny nákladů pokryje dotace. Podchod je rekonstruován...

Příprava demolice mostu v Komenského ulici byla zahájena

Dělníci zahájili přípravu demolice starého mostu v Komenského ulici, která je součástí na jaře zahájené stavby rozsáhlých protipovodňových opatření v této části Olomouce. Automobilová doprava je už několik týdnů odkloněna na vedlejší ulice a...

Motorkář jel do zatáčky příliš rychle a narazil do zadního kola náklaďáku. Letěl pro něj vrtulník

V pondělí 9. července po druhé hodině odpolední došlo mezi Horním Štěpánovem a Brodkem u Konice k dopravní nehodě motocyklu a nákladního auta. Motorkář musel být se zraněním transportován vrtulníkem do nemocnice v Olomouci.

Řidič nadýchal v deset dopoledne tři promile, může jít až na rok do vězení

Policejní hlídka kontrolovala devětatřicetiletého řidiče osobního auta Mitsubishi Pajero v neděli 8. července 2018 po desáté hodině dopolední na silnici první třídy v obci Drahotuše na Přerovsku.

Řidič autobusu se zeptal dvojice cestujících, zdali mají platné jízdenky. Následovaly nadávky, padla i facka

V první sváteční den, ve čtvrtek 5. července, došlo v jednom z autobusů v Olomouci k potyčce mezi cestujícími. Ta byla spuštěna otázkou řidiče autobusu k dvojici cestujících, zdali mají platnou jízdenku.

Na nádraží v Zábřehu srazilo Pendolino muže. Pohyboval se v kolejišti

K tragické nehodě došlo v pátek 6. července po půl 10 večer v železniční stanici Zábřeh na Moravě. Pendolino tam přejelo muže.

Parkoviště u zoo na Svatém Kopečku bylo mimo provoz, obnovili zde značení

Parkoviště u zoo na Svatém Kopečku u Olomouce bylo v pondělí dopoledne mimo provoz. Proběhlo zde obnovení značení.

O prodlouženém víkendu zemřelo při nehodách v Česku šest osob, z toho dvě v Olomouckém kraji

O tomto víkendu, prodlouženém o dva sváteční dny, zemřelo při nehodách v Česku zatím šest lidí. Jednou z nejtragičtějších havárií tohoto víkendu byla sobotní nehoda na Brněnsku, při níž zemřela jedna žena a devět dalších lidí se zranilo.

Policisté stavěli u Kožušan – Tážal těžce opilého řidiče, opakovaně mu naměřili přes dvě promile

Těžce opilého řidiče stavěli policisté v sobotu 7. července v odpoledních hodinách mezi Olomoucí a obcí Kožušany - Tážaly. Opakovaně mu naměřili přes dvě promile alkoholu v dechu.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.