úterý 30. dubna 2024 Blahoslav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

S celosíťovými jízdenkami IDSOK bude možné cestovat po celém kraji. Nově jsou také v aplikaci

PR článek

Koordinátor integrovaného dopravního systému Olomouckého kraje (KIDSOK) zavede od roku 2021 celosíťové jízdenky IDSOK, se kterými bude možné neomezeně cestovat prostředky veřejné dopravy po celém Olomouckém kraji. Jízdenky si bude možné zakoupit v elektronické formě jako sedmidenní, měsíční, čtvrtletní a roční. Jednodenní doklady zůstávají v papírové podobě.

Od 1. ledna 2021 rozšíří KIDSOK také svou nabídku elektronických jízdních dokladů IDSOK. Doposud bylo možné koupit jízdenku sedmidenní a měsíční. Od příštího roku bude mít KIDSOK v nabídce na e-shopu také elektronické jízdenky čtvrtletní a roční.

Díky mobilní aplikaci Integrovaného dopravního systému Olomouckého kraje máte časové jízdní doklady v mobilním telefonu ihned při sobě. Mobilní aplikace MobilOK je ke stažení ZDARMA na Google Play a App Store.

S jízdenkou IDSOK můžete cestovat všemi dopravními prostředky objednávanými Olomouckým krajem, a to osobními a spěšnými vlaky, rychlíky a expresem Českých drah a.s., vlakem RegioJet, příměstskými autobusy a MHD v Šumperku, Zábřehu, Olomouci, Přerově, Prostějově a Hranicích.

KIDSOK zjednodušuje také uplatňování studentských slev. Vedle klasické podoby mezinárodního studentského průkazu ISIC bude od začátku roku 2021 akceptována také jeho digitální verze.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto IDSOK

Štítky idsok, kidsok, doprava, autobus, kraj, vlak, jízda, jízdenka, tarif, síť, celosíťová jízdenka, aplikace, MobilOK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.