úterý 16. dubna 2024 Irena

V době jarní Flory budou posíleny tramvajové a autobusové spoje. Jaké to budou změny?

Během jarní etapy Flory Olomouc, která se koná na Výstavišti Flora od čtvrtku 21.4. do neděle 24.4., budou posíleny tramvajové a autobusové spoje. Dopravní podnik města Olomouce tak reaguje na vzýčený počet cestujících, kteří budou chtít navštívit Floru.

Tramvaje

Ve čtvrtek 21. 4. a v pátek 22. 4. bude vzhledem k očekávané zvýšené frekvenci cestujících vypravena posilová tramvajová souprava, která bude v cca 8.00 hod. a opětovně v cca 9.00 hod. vedena jako posilový spoj na lince č. 6 na trase Fibichova – Nová Ulice.

V sobotu 23. 4. a v neděli 24. 4. bude v ranních hodinách posílena linka č. 4. V odpoledních hodinách budou spřažené soupravy dle přepravních potřeb vyměněny za sólo vozy.


Autobusy

Ve čtvrtek 21. 4. a v pátek 22. 4. bude dle přepravní potřeby nasazen vždy cca od 7.45 do 9.15 hod.  posilový vůz na lince X.

V sobotu 23. 4. a v neděli 24. 4. budou od ranního výjezdu na všechny kurzy linky X nasazeny kloubové autobusy. Kloubové autobusy budou dle přepravních potřeb v průběhu dne vyměněny za sólo vozy.

Čtěte více:

Foto commons.wikipedia.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.