čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jadrošův den bude letos ve znamení legend. Zazní písničky Karla Gotta i slavných Beatles

PR článek

Už čtvrtý ročník slavností Pivovaru Jadrníček s názvem Jadrošův den se bude konat v sobotu 8. června v areálu u kapličky v Náměšti na Hané. Na čepu bude i letos jedno z nejsilnějších piv České republiky a mnoho dalších pivních speciálů. K tomu bude hrát hudba a pro děti i dospělé bude připravený doprovodný program.

Už o půl jedenácté dopoeldne se roztočí výčepní kohouty, v jedenáct hodin začne hrát country kapely Otěže, ale slavnostní naražení sudu a zahájení akce čeká návštěvníky tradičně přesně v pravé poledne. Tady je video ze zahájení loňského ročníku Jadrošova dne.

Od poledne do tří hodin budou probíhat soutěže pro děti i dospělé, ve tři hodiny předvede své šermířské vystoupení s názvem Ostrov pokladů skupina Adorea. Karel Gott revival Morava roztančí příítomné od čtvrté hodiny odpolední. Brouci Band The Beatles Revival přijdou na řadu o půl sedmé večer a od deváté hodiny večerní bude probíhat tradiční taneční zábavy se skupinou Sax Rock.

Pro děti je připraven skákací hrad a vstup na akci je zdarma. Více informací najdete na pivovarjadrnicek.cz a na facebooku Pivovaru Jadrníček. 

ROZHOVOR: Pivovar Jadrníček má třetí nejlepší pivo světa. Ochutnat ho můžete v Jadrošově Krčmě

Foto facebook Jadrošův den

Štítky Jadrošův den, pivo, kultura, akce, Náměšť na Hané, Olomoucko

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.