pátek 29. března 2024 Taťána

Šternberský kopec bude poprvé trvat dva dny, v pátek se představí Majk Spirit

Letos poprvé se festival Šternberský kopec uskuteční ve dvou dnech. Dramaturgie prvního dne je zaměřena zejména na generaci Y, proto hlavním hostem programu, nebude nikdo jiný, než samotný Majk Spirit. Na pódiu mu bude sekundovat liberecká kapela ATMO music a představí se také krásná a talentovaná zpěvačka Sima.

Majka Spirita (vl. jménem Michala Dušičku) můžete znát z legendární kapely H16 a nebo díky jeho dvěma posledním CD – Y Black a Y White. Nazpíval duet s Celeste Buckingham „I was wrong“ a nebo nejnověji s Ewou Farnou „Generace Y“.

ATMO Music se stali populárními díky svým songům „Andělé“ a „Ráno“. Momentálně můžeme v rádiích slýchat jejich novinku „Valerie“.

Dalším zástupcem slovenské hip hop scény na Šternberském kopci 2016 bude Sima. Sima je 19 letá zpěvačka, která má ráda Beyoncé a nebo třeba Bruno Marse. Do podvědomí diváků se dostala díky hitu s Egem „On je len kamarád“ a nebo svými prvotinami jako jsou „Fejk“, „Vnímáš“ a nebo „Prázdné slova“. Nejnovější song zazpívala společně s Pil C „Môj svet“.

Čtěte více:

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.