pátek 29. března 2024 Taťána

Bryan Adams se po třech letech vrací na dosah Olomouce, v listopadu zahraje v Brně

Kanadský rockový zpěvák Bryan Adams se 19. listopadu vrátí do Brna, kde s úspěchem vystoupil v roce 2014. Tehdy jej na Velodromu sledoval více než desetitisícový dav, letos se představí v DRFG Areně, jejíž koncertní kapacita je přibližně poloviční. Vstupenky budou v prodeji od čtvrtka v cenovém rozmezí 1290 až 1790 korun.

Při prvním brněnském vystoupení na Velodromu odehrál prakticky všechny své hity, fanoušci s ním tehdy zpívali dlouhé pasáže některých písní. Mezi skladbami se Adams stihl podepsat jedné z fanynek a vybral si mezi dívkami v publiku tanečnici.

Zejména v 80. a 90. letech patřil Adams k nejznámějším tvářím rockové a popové scény. K jeho hitům patří skladby Cuts Like a Knife, Heaven, Summer of '69, Run To You nebo 18 Till I Die. Nazpíval také řadu filmových písní a duetů.

Pověst jednoho z nejlepších rockových zpěváků na světě získal především díky svým nezapomenutelným koncertům. V Česku naposledy hrál loni v říjnu v Praze. Zatím poslední nahrávku Get Up! vydal Adams v roce 2015.

Čtěte více:

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.