pondělí 29. dubna 2024 Robert

Společnost

V zimní etapě mezinárodní soutěže Rallye Rejvíz uspěli záchranáři z Frýdku - Místku

Zimní etapu mezinárodní soutěže záchranářů Rallye Rejvíz vyhráli moravskoslezští záchranáři a slovenští medici. Své schopnosti, dovednosti a znalosti prokázali nejlépe před ostatními týmy profesionálních zdravotnických záchranářů z Česka,...

Olomoučanka shání peníze na náročnou operaci obličeje. Pojišťovna jí nepomůže

Dnes jednatřicetileté Mirce Dobešové z Olomouce lékaři ve čtrnácti letech diagnostikovali zhoubný nádor v dutinách. Tento nádor způsobil, že má Mirka zdeformovanou polovinu obličeje. Teď shání peníze na náročnou operaci.

Někdo odložil štěňata v krabici u popelnic ve Foerstrově ulici. Už jsou v útulku

V neděli odpoledne někdo odložil čtyři štěňata v papírové krabici k popelnicím v ulici Foerstrova v Olomouci, strážníkům to nahlásila čtyřiadvacetiletá žena.

PŘEHLED: Tady jsou všechny potřebné informace k nadcházejícímu Dni otevřených dveří Univerzity Palackého

Nejen potřebné informace o studiu, ale i speciální doprovodný program nabídne uchazečům Den otevřených dveří Univerzity Palackého v Olomouci (UP) už v sobotu 19. ledna 2019. Zájemci si na akci, kterou tradičně navštěvují tisícovky uchazečů o...

Osmnáctiletá opilá dívka bez řidičáku dostala na sněhu smyk a nabourala do garáží. Dělala jakoby nic a šla domů

V neděli ve dvě hodiny ráno vyjížděla policejní hlídka k dopravní nehodě, která se stala v ulici Nová v Hranicích. Dívka, která řídila, neměla řidičský průkaz a navíc byla pod vlivem alkoholu.

FOTO: Šépkův projekt SEFO má vysokou hodnotu, shodují se přední čeští architekti

Dvanáct předních českých architektů a zástupců vysokých škol se podepsalo pod petici proti vyhlášení architektonické soutěže na novou podobu muzea. Petice byla zaslána ministrovi kultury Antonínu Staňkovi (ČSSD), píše web earch.cz.

Řidička jela na červenou a na křižovatce se srazila s dalším autem. Nakonec narazila i do semaforu

V sobotu večer došlo v křižovatce ulic Jesenická a Žerotínova v Šumperku k dopravní nehodě. Střetla se tam dvě osobní auta.

Jeseníky zaplnili o víkendu lyžaři, střediska byla plná. Příští víkend se uskuteční lyžařské závody

Výborné lyžařské podmínky, dostatek sněhu a především zimní atmosféra čekaly o víkendu lyžaře, kteří vyrazili do nejvyšších moravskoslezských hor Jeseníků. Střediska byla poměrně plná, o čemž svědčily i zaplněná parkoviště. V Jeseníkách stále...

POČASÍ NA PONDĚLÍ:  Přes den bude zataženo, deštivo a ochladí se

Zataženo, déšť, v polohách nad 600 m déšť se sněhem nebo sněžení. Během dne přechodné protrhávání oblačnosti a místy sněhové přeháňky. Nejnižší noční teploty +3 až -1 °C. Nejvyšší denní teploty 0 až +4 °C, během dne ochlazování a k večeru...

Otec, který neplatí na své tři děti, dluží na výživném více než sto tisíc. Za mříže si může jít sednout až na dva roky

Čtyřiatřicetiletý muž ze Šumperska je podezřelý z trestného činu zanedbání povinné výživy. Od května 2017 řádně nepřispívá na své tři nezletilé děti.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.