pátek 29. března 2024 Taťána

Řidička si nevšimla při výstupu z auta projíždějící cyklistky. Ta narazila do otevřených dveří a utrpěla zranění hlavy, neměla totiž helmu

Včera došlo k nehodě, kdy si řidička vystupující z auta nevšimla projíždějící cyklistky a otevřela dveře. Žena do dveří narazila a spadla z kola a vzhledem k tomu, že neměla přilbu, utrpěla zranění hlavy.

Včera kolem poledne zaparkovala řidička Škody Felicie u okraje silnice na ulici Kozlovská v Přerově. Když vystupovala z auta přehlédla ve zpětném zrcátku cyklistku a otevřela dveře, o které seniorka jedoucí na kole zavadila a upadla na silnici. Cyklistka neměla helmu a při pádu si poranila hlavu.

Přivolaná záchranná služba převezla ženu na ošetření do nemocnice, kde byla jednorázově ošetřena. Provedenou dechovou zkouškou se zjistilo, že cyklistka před jízdou požila alkohol, protože nadýchala 0, 23 promile. Poškozená se k tomu policistům i doznala. U řidičky vozidla byla zkouška negativní. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na 3 tisíce korun. Nehoda je nadále v šetření,“ uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky nehoda, Prerov, seniorka, cyklistka, doprava, alkohol

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.