pátek 29. března 2024 Taťána

Uničovský Martin Šafařík, finalista Československé Superstar, dnes zahrál pro olomoucké seniory

Martin Šafařík, rodák z Uničova, kterého můžeme znát především jako finalistu Česko Slovenské SuperStar, má po vydání svého debutového alba "Kolem nás" opravdu napilno. V září vyjel na turné po školách v Olomouckém kraji pod názvem "VIVA La School Tour". Dnes vystoupil s trochu pozměněným programem v Domově pro seniory Anavita v Olomouci - Slavoníně, který Martina také oslovil.

"Myslím si, že na důchodce se velice často zapomíná, a tak jsem rád vystoupil i pro lidi, kteří mají plno  životních zkušeností a sám bych se od nich měl co učit. Byla to pro mne nová výzva a zároveň nová  zkušenost. Na vystoupení jsem se velice těšil a pevně věřím, že mé písně oslovily i posluchače dříve  narozené. Viděl jsem, že si to patřičně užívali a v jejich očích byla vidět vděčnost a pokora. Je to vždy  krásné, když můžu hrát pro publikum, které vnímá hudbu především srdcem," prohlásil Martin. "Také  jsme si společně zazpívali známé lidové písně," dodal.

Martin Šafařík se během listopadu a prosince chystá na mikulášské a vánoční turné po moravských školách a to završí vánočními koncerty v Olomouci a Uničově, kde zazní ty nejhezčí vánoční písně z celého světa.  Martin se také netají tím, že má jeden velký sen. Chtěl by se letos poprvé umístit v první stovce v tabulce  Českého Slavíka v kategorii zpěvák. 

Pokud se Vám tedy Martinova hudba líbí a chcete podpořit rodáka z Olomouckého kraje, můžete pro něj hlasovat v anketě Český Slavík Mattoni a být tak součástí jednoho splněného snu.

Čtěte více:

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.