středa 24. dubna 2024 Jiří

Porsche Olomouc oslavilo desáté výročí otevření autosalonu soutěží o telefony Apple

Každý, kdo dorazil v minulém měsíci osobně do autosalonu na Horním Lánu a tipnul si, kolik cyklolahví se vejde pod roletu do zavazadlového prostoru auta Škoda Octavia Combi, měl možnost vyhrát jeden z deseti iPhonů SE.

Lahve do kufru naházel za dozoru notářky samotný ředitel Porsche Olomouc Jan Krupička. Sami si podle fotografie můžete ještě nesoutěžně tipnout, kolik se jich tam asi vešlo.

Pokud byla vaše odpověď 360 lahví, tak jste mohli vyhrát nový telefon. A nebylo to vůbec těžké. Stačilo dojít do autosalonu a vyplnit krátký hlasovací lístek. Mohli jste se tak zařadit mezi dalších 285 lidí. Ze soutěže se vedení rozhodlo vyloučit zaměstnance a jejich blízké rodinné příslušníky. Bohužel, některé hlasovací lístky musely být z důvodu špatného vyplnění nebo nesplnění podmínek opravdu odstraněny.

Paní notářka společně s ředitelem autosalonu vybrali 10 výherců, jejichž tip byl nejblíže správnému výsledku. O získané odměně, v podobě nového iPhone SE, je vedení informovalo a v nejbližší době si je budou moci vyzvednout. 

V minulém ročníku soutěže měla veřejnost možnost vyhrát propůjčení automobilu na víkend s výletem do zahraničí. V letošním roce oslavujeme deset let od otevření autosalonu Porsche Olomouc, proto jsme se rozhodli věnovat do soutěže 10 telefonu Apple iPhone SE v celkové ceně 120 tisíc korun,“ řekla vedoucí marketingu Lucie Dohnalová. Výherce bude v nejbližší době kontaktovat a předání proběhne v autosalonu Porsche Olomouc. „Všem účastníkům děkujeme a věříme, že i přesto, že jste nevyhráli, nám i nadále zachováte svoji přízeň,“ uzavřela Dohnalová. 

Čtěte více:

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.