pátek 26. dubna 2024 Oto

SOUTĚŽ o dva poukazy na celodenní výlet do města Mariazell a na pekelný průvod

V obchodech už pomalu začínají hrát vánoční písničky, zelená kreatura nás nabádá k tomu, abychom nezapomněli včas nakoupit dárky a taky pořádně přituhuje. Společně s agenturou Fajn víkendy vám nabízíme možnost, jak si vánoční atmosféru více zpříjemnit.

Soutěž byla ukončena.

Pokud nejste jako já, která nechává nákup dárků na poslední chvíli, mám pro vás super tip, kde je můžete sehnat už ke konci listopadu. Agentura Fajn víkendy pořádá 26.11. výlet do rakouského města Mariazell, kde probíhají vánoční trhy, v sousední vesnici se zase budete moci pekelně veselit.

Odjez bude ráno v pět hodin z Olomouce, návrat v nočních hodinách. Přibližně od jedenácti do čtyř odpoledne zůstanete v městě Mariazell, kde se nachází největší adventní věnec v zemi, živé jesličky, betlémy a obrovská perníková chaloupka. Město je proslulé výrobou tradičních medových perníků Pirker a svíček z včelího vosku. Budete moci také navštívit místní likérku, museum perníků a pivovar. Poté se přejede do blízké vesnice, kde proběhne pekelná veselice s více než stovkou maskovaných čertů. V noci pak návrat do Česka. Zájezdu se zúčastní i dvě zkušené průvodkyně. 

Poukázky do soutěže pro dvě osoby v hodnotě 1400 korun nám věnovala přímo agentura Fajn víkendy, která v nejbližší době podnikne třeba výlet do vánoční Vídně nebo nákupy v Primarku. Pro více informací se podívejte zde

Výherkyní se stala R. Polzerová. Tímto ji gratulujeme a přejeme fajn víkend :)

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním vašich osobních údajů, které budou použity jen pro učely soutěže. Losování bude  probíhat pomocí generátoru náhodných čísel.

Čtěte více:

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.