pátek 29. března 2024 Taťána

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #11: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Desítkou to nekončí, v redakci jsme pro vás nachystali už jedenáctý díl rubriky Hledáme páníčka, několik nových roztomilých mazlíků z olomouckých útulků a depozit už na vás čeká.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR

Kontakt:

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Bělouš


Bělouš má pět let a je střední velikosti. Je milý a přítulný k lidem, ale ostatní psíky moc nemusí. V útulku na nového hodného páníčka čeká už rok.

Kůpr


Kůpr je tříletý kříženec. Miluje společnost lidí, ostatních psů již méně. Kůpr stále hledá nový domov.

Rex


Rex je tříletý Německý ovčák, potřebující zkušeného chovatele nebo objekt, který by ohlídal. Zpočátku s námi moc nekomunikoval, po chvíli si však získal srdce ošetřovatelů a stává se z něj prima parťák. Miluje házení míčků a pokud by s ním někdo cvičil byl by z něj ten nejlepší společník. Je na něm poznat, že do dnes vyrůstal jako kůl v plotě a proto potřebuje hodného páníčka.

 

Pomocné ruce

Kontakt:

Adresa: Jungmannova 1, Olomouc
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Chilli


Chilli je kocourek, který se delší dobu bezprizorně toulal na hřbitově v Neředíně. Než pozná, že mu neublížíte, tak je opatrnější, ale pak se rád nechá pohladit a pomazlit.

Adina


Adina je asi půlroční želvovinová kočička, která se přitoulala na jednu zahradu v Olomouci. Z počátku byla opatrná, ale teď už se ráda mazlí a mňouká jen co vás uvidí.

Barnabáš

Barnabáš je úžasný, absolutně nefotogenický kocourek, který si stále něco mručí pod vousy. Miluje chování v náručí, mazlení a nekonečné hlazení. Byl nalezen na městském hřbitově, kam se stahují toulavé kočky. Chodil zde za všemi, žalostně mňoukal a dožadoval se, aby si jej někdo vzal domů. Toho se dožaduje stále. Pokud chcete mít doma opravdového miláčka, je určitě ten pravý.

 

Kočky Uničov - Depozitum Píšánek

Kontakt:

Adresa: Uničov
Tel.: 733 331 833
E-mail: martina.no@email.cz
FB stránky: Kočky Uničov - Depozitum Píšánek

Julinka


Julinka je čtyřletá kočička, která k nám byla dovezena ve vysokém stádiu březosti. Julinka po pár dnech u nás porodila šest koťátek, je to vzorná maminka skvělá myšilovka naučená být venku i v bytě a velký mazel. Po prošetření Julinčina případu jsme zjistili, že kočičky se zbavili její původní majitelé, kteří se o ni řádně nestarali a krmit ji chodili sousedi, kterým se kočičky zželelo. Kočička bude hned po odchování koťátek kastrována, ale již nyní pro ni hledáme nový milující domov.

Koťátka od kočičky Julinky


Maminka Julinka, která k nám byla dovezena ve vysoké stádiu březosti u nás po pár dnech porodila šest nádherných chlupatých klubíček. Jde o dva kocourky a čtyři kočičky. Koťátka mají čtyři týdny a jakmile dosáhnou vhodného věku budou nabízena k adopci, a proto již nyní pro ně hledáme nové a milující domovy.

Šnelinka


Šnelinka je dospělá, tříletá kočička, dostala se k nám pravděpodobně po srážce s autem. V tu dobu byla březí. Koťátka bohužel nepřežila. Šnelinka je na jedno očičko slepá. Je klidná a mazlivá. Zaslouží si krásný domov, kde může být i jedináček, ovšem s dostatečnou péčí.

 

Čtěte více:

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.