čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Krimi

Soud v únoru otevře případ brutální vraždy cyklistky ve Chválkovicích

Případ sedmačtyřicetiletého muže, který si podle policie zcela náhodně vytipoval svou oběť má již na stole olomoucký krajský soud. Obviněný muž brutálně zavraždil cyklistku na okraji Olomouce minulý rok v dubnu. Nařízeno je zatím pouze jedno...

Nájemník si vyslechl trest za brutální vraždu domácího sekáčkem na maso

Za vraždu domácího v rodinném domě v Bedihošti na Prostějovsku potvrdil dnes olomoucký vrchní soud Pavlu Šestákovi 18 let vězení. Majitele domku napadl třicetiletý muž sekáčkem na maso. Razantní útok vedl na hlavu a ruku poškozeného,...

FOTO: Včas nedobrzdil a způsobil vysokou škodu i na dalších autech. Policie varuje

Řidič Peugeotu Boxer nedobrzdil včas a posunul dvě vozidla před sebou. Stalo se tak v pondělí odpoledne ve Vápenné na Jesenicku.

Zloděj v rodinném domě ukradl, co mu přišlo pod ruku. Bral háčkované dečky i pornočasopis

V pondělí dopoledne byl krátce po krádeži v rodinném domě v obci Jezernice zadržen osmadvacetiletý muž. Obydlí prohledal a bral, co mu pod ruku přišlo. Díky všímavosti spoluobčanů se podařilo muže zadržet. Ukradené věci dobrovolně vydal a...

Manželská hádka vyústila ve vážné zranění. Žena bodla manžela nožem do srdce

Kriminalisté zahájili trestní stíhání ženy, která po manželské hádce vzala do rukou nůž a pokusila se zabít manžela. Ženě hrozí několikaletý trest odnětí svobody.

Neznámý řidič srazil na přechodu chlapce, z místa ujel. Policie hledá svědky

V pátek 8. ledna před osmou hodinou ráno měl neznámý řidič srazit jedenáctiletého chlapce na přechodu v Šumperku. A to v křižovatce ulic Lidické a Jeremenkovy. Řidič z místa nehody ujel a policisté po něm pátrají.

K Vánocům dostala auto, radost z něj však ženu brzy opustila

Dostat pod stromeček auto je možná snem nejednoho z nás. Radost z tak velkého dárku asi vydrží déle než třeba z ponožek nebo spodního prádla. Jednu ženu z Olomoucka však radost z takového dárku opustila celkem brzy.

Policie se obrací na veřejnost při identifikaci zloděje

Od 27. listopadu 2020 šetří policisté přerovského obvodního oddělení případ vloupání a krádeže v prodejně Darex na ulici Komenského v Přerově.

Opět vyhrožoval sebevraždou. Chtěl do blázince, ale skončil na záchytce

Osmačtyřicetiletý muž v pondělí na Prostějovsku policistům hrozil, že si chce ublížit. A nebylo to od něj poprvé. Chtěl být umístěn do psychiatrické léčebny, měl však dvě promile alkoholu a skončil na záchytné stanici.

Opilý řidič vezl v autě dvě nezletilé děti. Na místě přišel o řidičák

Nezodpovědného chování se dopustil muž ve středních letech v autě VW Golf. V neděli ho v Přerově zastavili policisté a zjistili, že řídil pod vlivem alkoholu. V autě vezl dvě děti.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.