pátek 29. března 2024 Taťána

Policie se snaží objasnit nehodu sraženého cyklisty, který hned po nehodě ujel. Hledá jeho nebo případné svědky

Policie se snaží objasnit dopravní nehodu, která se stala nedaleko objektu Policie ČR, při které došlo ke střetu služebního auta s cyklistou. Žádá cyklistu nebo případné svědky, aby se přihlásili.

Ve čtvrtek 8. září 2016 v 15:50 hod došlo na ulici Balbínově v Olomouci, u brány objektu Policie ČR, k dopravní nehodě, při které se střetlo služební vozidlo Škoda Octavia s cyklistou, jedoucím na jízdním kole. Dosud nezjištěný cyklista nezůstal na místě do řádného objasnění věci a z místa nehody ujel směrem k ulici Ovesné,“ řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Policie nyní žádá cyklistu, aby pomohl k řádnému objasnění okolností nehody. Může se přihlásit policistům Dopravního inspektorátu Olomouc, buď osobně nebo telefonicky na adrese: Kosmonautů 10 (budova Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje), telefon 974 766 596 případně prostřednictvím telefonní linky 158.

Se žádostí o pomoc se obracíme také na případné svědky nehody, kteří by mohli svými informacemi přispět k jejímu objasnění. Se svými informacemi se mohou přihlásit na výše uvedenou adresu Dopravního inspektorátu nebo uvedená telefonní čísla,“ dodala Urbánková.

Čtěte více:

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.