čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Mladý muž nevěděl, jak vyřešit osobní problémy. Vyhrožoval, že v Olomouci skočí pod vlak

V sobotu k večeru se ozval mužský hlas na policejní lince a řekl, že chce ukončit svůj život skokem pod projíždějící vlak. Mladý muž seděl na konstrukci mostu a chtěl skočit. Policii se podařilo přetáhnout ho zpátky na chodník.

V sobotu 17. 9. 2016 krátce před tři čtvrtě na sedm večer oznámil prostřednictvím linky 158 mužský hlas, že chce ukončit svůj život skokem pod projíždějící vlak z mostu na ulici Tovární v Olomouci, který se nachází nad železničním koridorem,“ oznámila policejní mluvčí Irena Urbánková. Na místo hned vyrazila hlídka pohotovostního a eskortního oddělení. Našla muže, který seděl na konstrukci mostu. Dva policisté se snažili upoutat jeho pozornost a navázat s ním kontakt. Třetí se k mladíkovi přiblížil zezadu a snažil se ho přetáhnout zpět na chodník. „Muž se však začal aktivně bránit. Policisté ho za použití donucovacích prostředků zpacifikovali a přetáhli zpátky na chodník,“ dodala Urbánková.

Policisté provedli dechovou zkoušku a naměřili, že mladík má přes 1,6 promile alkoholu v dechu. Přivolaný lékař rozhodl o jeho umístění do protialkoholní záchytné stanice. Pravděpodobnou příčinou mladíkova jednání jsou osobní problémy.  

Čtěte více:

Autoři | Foto PrintScreen z Google maps

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.