úterý 16. dubna 2024 Irena

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

ROZHOVOR: Proteinová dieta It’s my life! přináší výsledky, říká Miroslav Mikula

PR článek

Dorazili jsme do doby, kdy se obezita stává epidemií a postihuje celý svět. Každý třetí člověk trpí nadváhou, ale pouze někteří se s tím snaží něco dělat. Na české scéně se v poslední době objevila firma It’s my life!, která nabízí proteinovou dietu, pomáhající nám se zbavit tuku a při tom si zachovat svalovou hmotu. Jednu takovou pobočku si zařídil i Miroslav Mikula na ulici Ztracená 6 v Olomouci.

Co vás přivedlo na nápad otevřít si pobočku It’s my life!?
Třetinu populace tvoří lidé s nadváhou, a i když si zákazník může vybrat z velkého množství diet, jen málokterá opravdu zabírá. My nabízíme jednoznačnou podporu při splnění dietních cílů. Spousta mých známých, i já sám, jsem dietu vyzkoušel a když se mi naskytla příležitost otevřít si salon skrze franšízu, tak jsem se toho chopil. Jsem přesvědčený o tom, že je mezi námi spousta lidí, kterým může náš dietní plán velmi pomoci. 

Pro koho je dietní program primárně určený?
Pro všechny, kteří chtějí zdravě a snadno zredukovat tělesnou hmotnost. Musí ale být starší osmnácti let.

Čím se odlišuje od jiných dietních plánů?
It’s my life je šestifázový plán, který byl vyvinutý ve spolupráci s renomovanou českou laboratoří. Skládá se z řady proteinových pokrmů, obsahujících nezbytné vitamíny, minerály a stopové prvky, které dodávají tělu bílkoviny a současně snižují příjem sacharidů. Díky dietě se navodí metabolický proces zvaný ketóza, který pomáhá úbytku tuku při zachování svalové hmoty. Odlišujeme se určitě v tom, že klientovi poskytujeme individuální přístup s pravidelnými, většinou týdenními, konzultacemi. Na nich podrobně vysvětlujeme aktuální výsledky a na jejich závislosti upravujeme a nastavujeme další průběh hubnutí.

Klient dochází do salonu nebo vy k němu?
Zákazník se musí dostavit k nám, protože každé měření se provádí na analyzátoru lidského těla InBody 230, který máme v našem salonu. Je velmi přesně kalibrovaný a není možné s ním cestovat.

Jak jste už řekl, dietní plán obsahuje šest fází, mohl byste je stručně nastínit?
Všechny fáze jsou zcela individuální a upravují se přímo potřebám klienta. Většinou se však v první fázi jedná o plnohodnotnou náhradu stravy našimi proteinovými výrobky, které dodají tělu všechny nezbytnosti ke správnému fungování. Postupně se do jídelníčku zařazují vybrané potraviny, až se přechází na zcela běžnou stravu. V poslední, tedy šesté fázi, od nás klient obdrží již plně racionální jídelníček. Vše záleží na konkrétní situaci. Hlavně je učíme, jaké potraviny by si měli vybírat a jak je kombinovat v průběhu dne.

Jak vypadá taková jednodenní strava?
Klient konzumuje čtyři až pět porcí stravy It’s my life! denně. Na výběr má z velkého množství příchutí a denních jídel. Zvolit si může třeba koktejly, kaše, polévky, těstoviny, rizoto nebo omelety.

Na kolik vyjde jídlo na celý den?
Každá porce stojí 75 korun, pohybuje se to tedy kolem tří stovek na den. S tím, že v první fázi se nekonzumuje nic jiného než naši strava. Klient by se měl vyhnout alkoholu, kávě s mlékem a cukrem a dalším.

Klient dostane najednou jídlo na celý program nebo postupně?
Strava se nakupuje na týden dopředu, vždy na základě výsledků z přístroje InBody a následného posouzení odborného poradce.

Kdo sestavuje individuální plán?
Tvoří jej naše certifikovaná poradkyně Marie Vychopeňová na pravidelných kontrolách.

Doporučujete k dietě taky pravidelné cvičení?
V první fázi se cvičení nedoporučuje, postupně ale doporučujeme pohyb zařadit. Klientovi radíme, jaká sportovní aktivita by byla pro něj nejvhodnější s ohledem na jejich věk, pohlaví a aktuální hmotnost.

Franšízu It’s my life! jste otevřeli nedávno, mohou se lidé těšit na nějakou „zavádějící“ akci?
Už nyní mohou nacházet různě po městě naše letáčky, se kterými když přijdou k nám do salonu, tak hned obdrží čtyři dárkové poukazy na vyšetření těla přístrojem InBody 230 v celkové hodnotě 1200 korun. Dále do konce května probíhá zavádějící akce, kde nabízíme novým klientům slevu 15% na výrobky a služby.

Kde přesně vás klienti naleznou?
Náš salon se nachází v prvním patře na ulici Ztracená číslo 6. Otvírací dobu máme od osmi do sedmnácti, ale vždy je lepší předem zavolat na číslo 737 926 352 a domluvit se.

Heslo programu je “WITH PASSION, LOVE AND DEVOTION!, řídíte se jim sám?
Musím říct, že ano. Podle mého názoru je heslo platné i pro každodenní činnosti, nejen pro náš dietní plán. 

Čtěte více:

 

Autoři | Foto Jan Hrinda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.