pátek 26. dubna 2024 Oto

V Olomouci to nežije jen hokejem, o víkendu začíná volejbalové play-off

Celá Olomouc momentálně žije hokejem. I proto je olomoucký volejbal upozaděn a netěší se takovému zájmu fanoušků, jaký by si naše holky zasloužily. Vaši podporu, ale budou určitě potřebovat.

Olomoucké volejbalistky o víkendu nastoupí ve čtvrtfinále UNIQA ženské extraligy proti Frýdku-Místku. Právě Frýdek-Místek loni olomoucký tým ve vyřazovací fázi vyřadil po výhře 3:1 na zápasy. Naše hráčky mají tedy svému soupeři co vracet.

Sportovní víkend v Olomouci

Los určil, že se olomoučtí fanoušci tento víkend můžou těšit nejen na hokejové zápasy, ale i na volejbal. První zápas VK UP Olomouc hraje v sobotu 19. března od 17:00. Tento zápas se bohužel kryje s hokejovým zápasem Mory, ale snad si fanoušci najdou cestu i na volejbal. Druhý zápas se hraje v neděli 20. března také od 17:00.

Čtyři hráčky, které momentálně hrají za olomoucký tým, nemají k Frýdku-Místku daleko a zápas pro ně bude právě proto pikantní. Katarína Dudová, Martina Michalíková, Paula Kubová a Veronika Závodná se totiž z Frýdku-Místku přestěhovaly do olomouckého týmu.

Olomouc slavila titul před dvaceti lety

Olomoucké volejbalistky naposledy vyhráli titul v roce 1996, takže by bylo pěkné, kdyby si Olomouc po dvaceti letech zase vzpomněla, jaké to je být nejlepší v republice. Nebudu předbíhat, protože vyřazovací boje mažou veškeré rozdíly mezi týmy a rozhodují i maličkosti. Nejdřív musí holky zvládnout čtvrtfinále a až potom se můžeme těšit na další cestu v play-off. Tak nezahálejte a vyrazte o víkendu olomoucký tým povzbudit a držte jim palce.

Čtěte více:

 

Autoři | Foto Facebook VK UP Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.