středa 24. dubna 2024 Jiří

Neznámý řidič narazil do auta na dálnici, nezastavil a z místa nehody ujel

Ve středu ráno došlo na dálnici D46 k dopravní nehodě dvou vozidel. Neznámý řidič narazil zezadu do vozidla Peugeot. Nezastavil, aby se podíval, jestli se nikomu nic nestalo, a z místa činu hned ujel.

K dopravní nehodě došlo včera před šestou hodinou ranní na dálnici D46 ve směru na Olomouc. Na 28. kilometru dálnice, přibližně u obce Držovice, narazil zatím nezjištěný řidič za jízdy zezadu do vozidla značky Peugeot. „Neznámý řidič však nezastavil a z místa dopravní nehody ujel. Šestačtyřicetiletý řidič Peugeotu nebyl při nehodě zraněn. Výše způsobené hmotné škody na jeho automobilu byla předběžně vyčíslena na 65 tisíc korun,“ oznámil policejní mluvčí František Kořínek.

Zatím se netuší, jestli došlo ke zranění dalších osob nebo ke škodě na majetku u druhého vozidla. Alkohol byl u poškozeného vyloučen dechovou zkouškou. „Příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního vyšetřování. Po totožnosti řidiče druhého zúčastněného vozidla policisté pátrají,“ dodal Kořínek.

Pokud jste tuto dopravní nehodu viděli nebo máte jakékoliv informace, neváhejte a kontaktujte policisty prostějovského dopravního inspektorátu na telefonním čísle 974 781 251.

Čtěte více:

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.