sobota 4. května 2024 Květoslav

Doprava

Osmnáctiletý, neosvětlený cyklista kličkoval po silnici. Policistům nadýchal téměř dvě promile

Neosvětlený cyklista jel v úterý po půlnoci ulicí Plumlovská v Prostějově. Při své nejisté jízdě využíval plně šířky silnice a před jedoucí hlídkou nebyl schopný jet při pravé krajnici.

Cyklista nezvládl odbočení a narazil do auta. Nadýchal tři promile

Tři promile alkoholu nadýchal pětačtyřicetiletý cyklista, který v úterý 9. července o půl čtvrté odpoledne narazil do osobního vozidla ve Smetanově ulici v Jeseníku.

Osmnáctiletý mladík se chtěl vyhnout střetu se zvěří. Auto přetočil na střechu

Osmnáctiletý mladík jel v úterý 9. července před dvaadvacátou hodinou s Hondou Civic ve směru od Skřítku na Sobotín a do cesty mu vběhla lesní zvěř. Snažil se jí vyhnout a řízení strhl vlevo, přejel do protisměru a narazil do svodidel. Vůz zůstal...

Touha vlastnit auto dnes už není tak silná. Lidé chtějí jen tankovat a jezdit, říká šéf start-upu Driveto Adam Szabó

Jak se v zemi, kde dominují bazary a touha vlastnit, daří operativním leasingům a dalším formám dlouhodobého pronájmu aut? O tom jsme si povídali s Adamem Szabó - šéfem společnosti Driveto, která druhým rokem s pomocí Mitonu mění návyky tisíce...

Dnes před tři čtvrtě na sedm ráno došlo na silnici mezi Kostelcem na Hané a Prostějovem k nehodě dvou osobních aut. Auta značek Fiat a Škoda jela obě ve směru od Kostelce na Hané a na rovném úseku silnice několik stovek metrů před Prostějovem...

Během předchozího půl roku zemřelo na silnicích v Olomouckém kraji patnáct lidí

Na silnicích Olomouckého kraje zemřelo za první pololetí letošního roku při dopravních nehodách patnáct lidí. Ve srovnání se stejným obdobím loňského roku je to o jednu oběť více.

Muž před jízdou vypil šest piv a usedl za volant. Přišel o řidičák a hrozí mu vězení nebo pokuta

Včera pět minut po půlnoci kontrolovali policisté šestačtyřicetiletého řidiče dodávky značky Renault v obci Olšany u Prostějova.

Motorkář jel příliš rychle a narazil do svodidel. Do nemocnice ho transportoval vrtulník

Policisté, záchranáři i hasiči museli zasahovat u vážné dopravní nehody osmačtyřicetiletého motorkáře v sobotu 6. července 2019 krátce před desátou hodinou dopolední na Bludovském kopci.

Opilý osmnáctiletý mladík nezvládl řízení. Naboural do plotu a přišel o řidičský průkaz

Opilý osmnáctiletý mladík usedl za volant osobního auta značky Opel v neděli ve dvě hodiny ráno a vydal se od Zábeštní Lhoty na obec Buk. Při projíždění ostré levotočivé zatáčky řízení nezvládl, tím se auto dostalo do smyku a vzápětí protisměru,...

V příkopu skončil opilý řidič, který nezvládl řízení. Nadýchal 2,60 promile

Dvaatřicetiletý muž ze Šumperska je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Opilý řidič včera po třetí hodině odpoledne nezvládl řízení na silnici mezi obcemi Nedvězí a Rohle.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.