čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Doprava

Žena nezvládla řízení, nabourala do značky. Policii nadýchala dvě promile

K havárii osobního auta došlo v neděli 16. září 2018 o půl druhé ráno v Koberské ulici v Brodku u Prostějova. Třicetiletá řidička v zatáčce nezvládla řízení a vyjela vpravo mimo silnici, kde narazila do dopravní značky. Řidička byla opilá.

FOTO: Záchranné složky zasahují u převrhnutého náklaďáku, jeho řidič zemřel záklíněn pod kabinou

K tragické dopravní nehodě došlo dnes po poledni na silnici mezi obcemi Ptení a Ptenský Dvorek. Havaroval zde nákladní automobil, jehož řidič zůstal zaklíněn pod kabinou a utrpěl zranění, kterým na místě podlehl.

Policisté v sobotu večer zastavili ženu, která řídila auto přes zákaz a pod vlivem drog

V sobotu 15. září 2018 po jedenácté hodině večer zastavili policisté v Uničově ve Šternberské ulici sedmadvacetiletou ženu, která řídila auto Citroën Saxo, přestože měla vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel až do května 2019. Řidička se...

V noci na dnešek byl nad páteřní železniční tratí usazen druhý dluhonský most, má růžovou  barvu

V Dluhonicích u Přerova už stojí nad páteřní železniční tratí druhý, takzvaný dluhonský most. Usazen zde byl ze soboty na dnešek. Kvůli instalaci konstrukce s růžově sytou barvou musela být i výluka na trati, řekla mluvčí přerovské radnice Lenka...

VIDEO: Nové olomoucké tramvaje EVO1 za sebou mají testovací jízdy

Do vozového parku Dopravního podniku města Olomouce po několika letech přibyl nový model tramvaje. Tramvaje EVO1 navazují na českou tradici tramvají s délkou 15 metrů, kterou u nás započaly nejúspěšnější tramvaje T3 (ČKD Tatra), píše se na...

VIDEO: Policejní auto musely z příkopy dostat dva hasičské vozy

Kuriózní zásah byl k vidění v sobotu po poledni v Dukelské ulici v Litovli. Právě zde totiž dva velké hasičské vozy pracovaly na vyproštění policejního SUV z příkopy, kde bylo auto zablokované. Podrobnosti zjišťujeme.

Senior nedobrzdil a se svým vozem na dálnici zezadu narazil do zpomalujícího auta před ním

Ve čtvrtek 13. září po druhé hodině odpolední došlo na dálnici D46 ve směru od Vyškova na Olomouc k dopravní nehodě dvou osobních aut.

Od pondělí nepojedou týden na trati Lipová Lázně – Zlaté hory vlaky, nahradí je autobusy

Od pondělí 17. září do neděle 23. září nepojedou v úseku vlakové trati Lipová Lázně – Zlaté hory žádné vlaky, bude tam totiž probíhat kompletní výluka. Cestující tak budou muset náhradními autobusy.

Muž dostal za parkovaní před domem od jeho obyvatele přes záda násadou od smetáku

Vyhrocený průběh měl čtvrteční incident mezi řidičem a obyvateli domu, ke kterému došlo v ulici V Kotlině v Olomouci. Muž za parkování auta před jejím domem uštědřil řidiči dvě rány přes záda násadou od smetáku.

AKTUÁLNĚ: Na dálnici z Olomouce na Ostravu se na silnici vylilo z devíti kubíkových barelů lepidlo

Ve čtvrtek 13. září před polednem se na úrovni Lipníku nad Bečvou převrátilo z nákladního auta devět barelů s lepidlem, které se rozlilo na silnici.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.