sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Imagine Dragons zítra zboří Premiere Cinemas projekcí jejich nadupaného koncertu

Poprvé v historii budete mít možnost vidět na velkém plátně jednu z nejžhavějších kapel současnosti – Imagine Dragons. Celosvětově v jeden jediný večer, 2. března 2015 uvidíte a v perfektní zvukové kvalitě uslyšíte záznam koncertu Smoke + Mirrors Live.

Kapela ho natočila jako součást své aktuální tour a v kině se tak budete moct nechat unést hity jako Demons,  It’s Time a peckou Radioactive z platinové desky Night Vision, se kterou vyhráli Imagine Dragons i cenu Grammy. Nové album Smoke + Mirrors se umístilo na první příčce žebříčků, a to včetně US Billboard a UK Official Album Charts a obsahuje hity jako I Bet My Life nebo Gold a Shots, které všechny zazní i záznamu koncertu v kinech.

Zažijte nebo znovu prožijte skvělý koncert s jednou z nejpopulárnějších kapel současnosti. A to i ve 4K obraze a v Dolby Atmos zvuku, díky kterému si budete připadat, jako byste byli přímo mezi fanoušky. Nenechte si ujít téměř neuvěřitelný zážitek, jen v jeden jediný večer v kinech po celém světě – ve středu 2. března 2016!

Čtěte více:

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.