pátek 29. března 2024 Taťána

První jarní blešák Vintage.Market.Olomouc láká na veteš, ale i na veganskou kuchyni či eko-kadeřnictví

S mottem “Jaro je tu” se v sobotu 19. března 2016 uskuteční další ze série olomouckých bleších trhů. Ve výjimečných prostorách kanovnického domu na Wurmově 7 bude možné zakoupit nejrůznější druhy veteše, od oblečení až po věci, které pamatují naše babičky.

Na co se mohou návštěvníci těšit tentokrát? Kromě tradiční a nezapomenutelné atmosféry a čtyř desítek prodejních stánků, které nabízejí použité vintage zboží, ale i nové designové kousky, se budou moci návštěvníci zapojit i do bohatého programu. Ekologické kadeřnictví Zelená hlava bude po celou dobu blešího trhu tvarovat účesy zájemcům, kteří chtějí zkusit něco netradičního v úpravě svého zevnějšku. Vedle poradenství v ekologické kosmetice pro vlasy budou k dispozici i další prodejci domácí kosmetiky.

První jarní vintage market nabídne také tetovací workshop studia Tatatattoo, který překvapí malé i velké návštěvníky. Ti velcí si mohou vyzkoušet tetování na kůži, menší budou moci vyzkoušet tetování na pomerančích nebo banánech.

Již tradičně bude na místě zajištěno občerstvení od veganského bistra La Huerta. Těšit se můžete na dorty, hlavní jídlo (mexickou pálivou rýži) i energií a sluncem nabité šťávy a smoothies.

Program pro děti bude sestávat z výtvarného workshopu pod vedením Chaoscompany, jehož součástí bude také možnost vyhrát hodnotné ceny, např. poukaz do kadeřnického salonu Zelená hlava, soubor všech tisků od Chaoscompany.cz nebo poukaz na jídlo od La Huerta přímo na místě.

Sobotní VIntage.Market.Olomouc začíná od 9 hodin, prodejci mají do prostoru přístup od 8 hodiny. Přihlášky prodejců už jsou z kapacitních důvodů uzavřeny, zájemci se mohou přihlásit na další vintage market nebo se informovat o “last minute” volných místech telefonicky. Více informací na webu http://vintageolomouc.info/.

Bleší trhy Vintage.Market.Olomouc probíhají pravidelně každý měsíc, v dubnu a květnu se odehrají jako součást programu festivalu Academia Film Olomouc (23. 4.) a tradičního studentského Majálesu (3.-4. 5.).

Odkaz na událost zde.

Čtěte více:

 

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.